ББЦ блокира границата с Турция

Трите гранични пункта на границата ни с Турция - "Капитан Андреево", "Малко Търново" и "Лесово" са блокирани, съобщи агенция "Фокус". Движението е спряно, а bTV съобщи за три автобуса с активисти на "България без цензура", сред които роми и здрави момчета с анцузи, носещи плакати с правописни грешки.

По-рано лидерът на партията Николай Бареков се закани да спре трафика през турската граница за 6 дни. Няма да се допуска преминаването на гражданите от Турция, които се връщат в България за празника Курбан Байрам и по този начин да се включат в изборите.

При прякото включване на телевизията симпатизантите започнаха да бягат от камерите и да прикриват лицата си. Други пък изпитаха затруднение да прочитат на глас посланията, които са напечатани върху листовете в ръцете им.

#1 Conspirator 01.10.2014 в 13:42:39

Ето го поредният ход на марионетката Бареков.Всичко започва от една офшорна компания ''Алегра кепитъл'',която след 2012 г. се води собственик на ТВ 7.Журналистическите разследвания за истинската собственост са разкрили досега осем защитни/офшорни/кръга и по аналогия с Дантевият АД се търси деветият кръг. Ако проследим пътят на Бареков ще забележим,че той неизменно участва в в най-силните и премерени удари срещу българската държавност.Февруари 2013 г.обикаляше България и разпалваше огньовете на бунта.На 11 май беше главно действащо лице в Костинбродската афера.След това се прочу с ОГРОМНИТЕ за България пари,които бяха налети в ''Цензурата''. Днес негови хора блокират границата с Турция.Това е нечувана провокация,която се допуска от страна членка на Евросъюза,която може да има дългосрочни негативи за България.Ще ни захапят здраво и от Евросъюза и от Турция. Играта на Бареков/и неговите тайнствени спонсори/ е ясна-дестабилизиране на България НА ВСЯКА цена. Сещам се само за една основателна ПРИЧИНА това да бъде направено.Да се докара България до такова ниво на вътрешна нестабилност,че ''Южен поток''да не може да премине/безопасно,с оглед на политическата обстановка/.Същото,което направиха със Сирия.когато реши да построи Арабският нефтопровод и газопровод,който щеше да изведе Иранските суровини на Средиземно море. България е най-слабото звено по трасето/бъдещото/на ''Южен поток''и лесно може да бъде прекъснато. Лично за себе си,отдавна съм се убедил,че в собствеността на големи медии НИКОГА няма нищо СЛУЧАЙНО,а на малка,слаба България никой няма да и позволи да владее собствените си телевизии и вестници/по сега съществуващият закон/. Глупостите,че ТВ7 е на Пеевски,на Цветанов,на Оманският фонд,на Руската банка ВТБ,на магьосникът от Оз,нямат нищо общо с реалността.Както винаги.Когато убиха Кенеди назоваха 1000 евентуални извършители,за да покрият истинският. КОЙ има интерес да дестабилизира България?Поредният стратегически газопровод ''на трупчета''....

Новините

Най-четените