Дървото ГЕРБ

Нека оприлича Политическата Партия ГЕРБ с едно дърво. Клоните на това дърво са видните гербери, такива като Фидосова, Найденов, Емо Фаса. От тях израстват по-малките клончета и листата - това са партийните дерибеи на месно ниво и тези по административните структури на държавата.

Цялата корона на дървото, всичките клони, клонки, листенца, калинки, гъсеници и пеперудки се крепят на ствола - Бойко Борисов. А стволът се държи на кореновата система. С нейна помощ дървото усвоява полезните вещества, смуче живителни сили от земята (мат'ряла). Това е Цветанов.

Представяйки си тази картинка, намирам обяснение защо тези, които искат дървото да умре, са се съсредоточили в Цветанов. Клоните и листата са много - и да ги окастриш, други ще израстат.

Стволът е много дебел и много трудно ще го отсече някой. А подрязвайки корените, всичко много бързо ще изсъхне, листата ще окапят, клоните ще изсъхнат, а от ствола ще стане един хубав лагерен огън, край който бабите ще разказват на внуците си какво е било едно време, когато са строили "Прохода на републиката" и "Градът на младостта".

#1 Conspirator 13.06.2013 в 13:34:45

Като гледам,не само че не те трият,ами са ти дали и трибунка.Да си пишеш и бришеш за Емо Фаса и Миро Мършата. Явно автора е много на ''ти'' с дърводобива,щом знае как да се прецака дебелото дърво на ГЕРБ.Щото не е дясно.Дори не е крадливо ляво.За център е бая голямо,че на всичкото отгоре е и масова партия.Голям зор с тези дръвници-българите... Наместо да гласуват за някаква бутикова ''фешън''партия,едно си знаят.Бойко,та Бойко.

#2 therry 13.06.2013 в 17:30:36

Днес Боко има рожден ден. На миналият такъв му бяха подарили, златни ножици, торта -валяк с магистрала и какви ли още не глупости. Та ако трябва да се спазва тази тенденция, то на този рожден ден трябва да му подарят чаша студена вода, белезници и раирана риза.

#4 азът 14.06.2013 в 16:03:20

Абе, а къде е боцко ?

Новините

Най-четените