Бойко Борисов обсъжда миграцията с Тереза Мей

Министър-председателят Бойко Борисов ще се срещне с британския си колега Тереза Мей. Българският премиер днес заминава на работно посещение в Лондон.

На срещата между Мей и Борисов ще бъдат обсъдени възможностите за по-широко сътрудничество между България и Великобритания в сферата на сигурността и управлението на миграционните потоци. Друга тема на разговор ще бъде потенциалът на търговско-икономическите отношения между двете страни.

Двамата лидери се срещнаха в столицата на Естония Талин през октомври. Посещението на Борисов ще е продължение на започнатите там разговори.

#1 Шамито 11.12.2017 в 17:05:26

Васал да обсъжда с Велика държава.Абсолютен нонсенс.И какво може да обсъди за два часа от които час и половина са протоколни любезности.Как да я предотвратяваме или дайте ни пари а ние ще ги приемем.Силата на курвенската пушилка.

#2 pixie 11.12.2017 в 21:38:39

Велика държава може и да е била, ама някога, когато смучеше от колониите си. Сега малоумното решение на населението и, както и ниската им информираност, главно от телевизията, я принудиха да излезе от ЕС. Загубиха позиции и ще пообеднеят. Но проблемът си е техен. В днешно време е трудно да колонизираш и смучеш.

Новините

Най-четените