"Няма такава държава" започва регистрацията си в СГС

Политическият проект на Слави Трифонов "Няма такава държава" започва процедурата по съдебна регистрация като партия.

Сценаристът от екипа на Трифонов - Тошко Йорданов - внесе документацията и подписките за учредяване на партията в Софийския градски съд във вторник. По информация на bTV - общо 3700 души са дали подписите си в подкрепа на новата политическа формация.

Учредителното й събрание се проведе точно преди месец, на 5 октомври, а за лидер беше избран Слави ТРифонов.

В Изпълнителния съвет влизат неговите сценаристи Тошко Йорданов (зам.-председател), Ивайло Вълчев (зам.-председател), Филип Станев, Александър Вълчев, Драгомир Петров и Виктория Василева, която е главен секретар.

СГС разполага със срок от един месец след подаването на молбата за регистрация, за да проведе открито заседание с участието на учредителите и представител на прокуратурата. До 14 дни след това заседание съдът трябва да се произнесе с решение.

#1 rare case 05.11.2019 в 16:52:11

ОЧЗ!

#2 Kenny McCоrmick 05.11.2019 в 22:20:43

Ако е като телевизията му - по-добре не... Вчера той и скапаните му сценаристи ме върнаха 20 години назад с опърпаните си декори, овехтелите си костюми и скапания си хумор като от ведомствения стол на предприятие за пресоване на стомана. Слави не беше ли нещо богат, Мая не бута ли кинти, барем поне дрехи да си бяха купили...

Новините

Най-четените