В тези сериали си разбират от работата

Телевизията е пълна с безброй сериали по всяка възможна тема. От фентъзи епоси през истории за супергерои и ситкоми до антиутопии и тежки криминални драми - екранът има по нещо за всеки.

Ако се задълбочим обаче в темите, които разглеждат много от телевизионните продукции, лесно ще забележим, че има предица от професии, които винаги се оказват във фокуса на вниманието - лекари, адвокати или полицаи.

От „Спешно отделение" (а защо не и „Доктор Куин лечителката") през „Д-р Хаус" до дори „Откраднат живот", темата за работещите в сферата на медицината е любима на малкия екран. Това е разбираемо - има драма, има напрегнати моменти между живота и смъртта, има лични отношения. Сходна е ситуацията с адвокатските сериали, които винаги могат да предложат на зрителите си лична драма и безброй морални казуси. Полицейските сериали са изпълнени с екшън и неочаквани обрати.

Ние обаче се опитахме да разровим паметта си за най-интересните браншови сериали, които не са задължително свързани с тези три професии. Защо да не си говорим за актьори, пиари и издатели?

В галерията можете да видите нашите няколко предложения.

#2 Kenny McCоrmick 27.02.2019 в 22:27:20

"Кухня" е в пъти по-забавен и в пъти по-близо до нашия тип хумор от "Поверително от кухнята". Между другото, подозирам, че последният е в този списък заради разни раждания на звезди и всеобщата заблуда, че от Брадли Купър става нещо повече от мъж на Ирина Шейх...

Новините

Най-четените