Новите сериали, които да очакваме през 2019-а

2018 г. определено даде някои страхотни неща в областта на развлеченията и най-вече на сериалите. Може от към филми нещата да бяха сравнително постни (ако гледаме качество извън блокбъстърите), а в музикалната индустрия... да, това там е дълга и не особено приятна тема.

За сметка на това при сериалите видяхме някои наистина добри неща (специална галерия ще посветим на най-добрите сериали на 2018-а).

Сега обаче предстои 2019 г., а от нея очакваме още по-интересни, противоречиви, разчупени и завладяващи телевизионни продукции.

Конкуренцията между големите телевизии и стрийминг платформи става все по-ожесточена. И ако вече всеки очаква новите сезони на любимите си сериали, това, което е интересно са новите имена, които ще се включат в борбата за рейтинги.

През 2019 г. ни очакват много нови сериали. Очаквано, част от тях (вероятно не малка) ще бъдат изключително лесно забравими. Ние сме подбрали 10 заглавия, от които очакваме все пак да изпъкнат и да покажат нещо, което си заслужава гледането.

В галерията можете да видите онези шоута, които с нетърпение ще очакваме през 2019 г.

Новините

Най-четените