Звездите на 2014

2014 се оказа изключително успешна за някои от най-големите звезди в спорта и успя да донесе трофеи, за които някои нации чакаха цели десетилетия.

Естествено, става въпрос за световното първенство по футбол в Бразилия, където националният отбор на Германия сложи край на 20-годишната суша и триумфира с титлата.

Заедно с успехите на Германия дойде и завръщането на Реал на върха на европейския футбол, както и новия етап от развитието на изключително успешната кариера на голямата звезда на Белия балет Кристиано Роналдо.

Освен футболното пиршество в Южна Америка, феновете имаха възможност да се насладят и на зимната Олимпиада в Сочи, където за съжаление, Русия върна политиката в спорта, а с това и усещането за времето на Студената война.

Другите спортове също не останаха по-назад в битката за вниманието на феновете - Формула 1 предложи оспорвана битка с интересни обрати между съотборниците в Mercedes Люис Хамилтън и Нико Розберг, тенисът ни поднесе поредната доза завързани мачове и красиви изпълнения, а за наша радост Григор Димитров вече е една от важните фигури в този спорт.

И така, да хвърлим бърз поглед към най-интересното в света на спорта за 2014 - без претенции за изчерпателност, просто да се опитаме да съживим емоциите, които ни вълнуваха през годината.

Новините

Най-четените