Помни откъде си тръгнал, за да оцениш постигнатото

Дори най-големите звезди са тръгнали отнякъде. Някои имат късмета да започнат професионалните си кариери от страхотни футболни школи с напълно изрядни терени и прекрасни бази, докато за други случаят не е такъв.

Барселона притежава някои от най-добрите футболисти в света, но историите на успеха никога не са леки. Особено ако тръгваш от прашните улици на някоя страна в Южна Америка.

Затова и каталунците, заедно с Beko, създадоха страхотна рекламна кампания, която показва пътя на част от звездите на Барса.

Лионел Меси, Луис Суарес, Арда Туран, Марк-Андре тер Щеген, Жерар Пике и Иван Ракитич споделят накратко за началото и терените, от които са тръгнали за големия футбол.

И въпреки че каталунците разполагат с една от най-добрите школи в света със страхотни условия за младите си таланти, случаят далеч не е такъв навсякъде.

В галерията може да видите какво разказаха Меси, Суарес и другите четири звезди на Барселона за своето пътешествие, което в крайна сметка ги отведе до „Камп Ноу“ и световната слава.

Новините

Най-четените