Сексскандал разтресе волейболистките

Нов скандал разтърси женският национален отбор по волейбол. В края на септември на националките предстои участие на европейското първенство в Сърбия и Италия. Въпреки това само преди десетина дни селекционерът Драгутин Балтич извади част от най-добрите състезателки - посрещачката Ева Янева, която бе и капитан на тима, както и разпределителката Диана Ненова и либерото Мария Филипова.

Трите бяха отстранени с неубедителни обяснения, а Янева разкри, че е научила от медиите за изваждането си и че е отстранена заради публично изразеното си несъгласие с методите на треньора.

Впоследствие тя дори бе обвинена, че е симулирала контузия, а заедно с останалите две момичета и в бойкот към треньора.

В опит да бъде избегната конфузната ситуация на волейболистките бе забранено да правят изявления пред медиите.

Днес пък в. „Тема Спорт" и телевизия Канал 3 разкриха, че тимът се разтърсва и от секссандал. Селекционерът Драгутин Балтич е изпращал SMS-и към две свои състезателки със сексуален характер в малките часове на нощта.

Словенецът изпратил съобщенията на Христина Русева и още едно от момичетата. На тях той е отправил странни "оферти", като ги е поканил в стаята си.

Всичко щеше да е добре и в рамките на допустимото, ако не ставаше въпрос за визита в 2 часа сутринта, която няма нищо общо с евентуалната дискусия около тактическите елементи на играта, пише "Тема спорт". Освен това на единия SMS пише: "Чукни три пъти, за да разбера, че си ти, и бъди дискретна".

Според информация на телевизия Канал 3 другата поканена от Балтич волейболистка е Цветелина Заркова.

Новините

Най-четените