Левски прати нападател да тренира с децата

Нападателят Шюрд Арш, който бе привлечен в Левски през лятото, за да замести продадения във Фрайбург Гара Дембеле, днес изненадващо бе пратен от ръководството на тима да тренира с една от детските формации на клуба. Според gong.bg играчът е отстранен от спортно-техническото ръководство, а най-вероятната причина за това са изказванията му преди вечното дерби с ЦСКА.

В навечерието на двубоя в интервю за холандско издание Арс разкри любопитни подробности от съблекалнята на Левски. Нападателят призна, че е шокиран от факта, че треньорите на тима си позволяват да пушат в съблекалнята.

Наставникът на Левски Георги Иванов обаче не пожела да застане пред медиите и да обясни защо Шюрд Арш е пратен да тренира с децата. Единственото, което бившият футболист сподели при прибирането си в съблекалнята след днешната тренировка, бе че ще обясни случая на пресконференция след няколко дни.

По информация на gong.bg футболистът вече е поискал среща със собственика на клуба Тодор Батков. На нея той се надявал да разбере защо е отстранен от тима. Холандецът останал изумен когато му съобщили, че ще продължи да се готви с юношите на клуба, а не с първия отбор. Той изпълнил чинно решението на спортно-техническия щаб и рано тази сутрин е провел занимание с една от възрастовите групи от школата на Левски. Очевидци на тренировката твърдят, че Арш е стърчал с цяла глава над повечето от децата, с които е тренирал.

Новините

Най-четените