КПР дава 5 милиона лири за Бербатов

Опашкарят във Висшата лига Куинс Парк Рейнджърс готви оферта на стойност 5 милиона лири за нападателя на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов. Информацията е на авторитетния ежедневник The Times, който обаче не цитира своя източник от клуба на Тони Фернандес.

Офертата ще е факт до дни, но никой не се наема да прогнозира дали Бербатов ще приеме да рита за КПР.

Смята се, че точно Фернандес е дал одобрение на сделката за Бербатов, тъй като иска голяма звезда в тима си, а освен това българинът може да бъде използван и за рекламно лице на другите бизнес начинания на Тони - той е собственик на английския производител на спортни автомобили Caterham, има отбор във Формула 1, който носи същото име и на авиокомпанията Air Asia.

КПР полага сериозни усилия, за да подсили състава си за новия сезон, след като едва се спаси от изпадане през пролетта.

Според КПР, цената от 5 милиона лири на Бербатов е поставена от Юнайтед, а 31-годишният българин на няколко пъти даде индикации, че иска да напусне „Олд Трафорд", тъй като редовно е резерва.

През миналата седмица медиите пратиха Бербатов в Милан и Галатасарай, като единствено турците си направиха труда да отрекат спекулацията.

С оглед на стегнатия бюджет, с който оперира КПР, клубът едва ли ще може да подобри кой знае колко първоначалната си оферта за Бербатов, а оттам все още никой не е коментирал как ще се впише в структурата на заплатите заплащането на българската звезда.

Новините

Най-четените