Ювентус се включи в битката за Тевес

Италианският гранд Ювентус се включи в битката за капитана на Манчестър Сити Карлос Тевес, обяви Sky Sports. Според информациите "бианконерите" са предложили 45 милиона лири на "гражданите" за футболиста.

От Юве все още не са потвърдили официално за изпратено предложение за Тевес. Тимът търси нападател като първият избор бе сънародникът на Тевес - Серхио Агуеро. Нежеланието на Атлетико (Мадрид) да намали цената на играча обаче е на път да провали сделката.

След това се появи информация, че "бианконерите" ще опитат да вземат друг играч от испанското първенство - Джузепе Роси от Виляреал. Нападателят бе пред трансфер в Барселона, но в последствие каталунците предпочетоха Алексис Санчес.

Карлос Тевес вече обяви, че желанието му е да напусне Манчестър Сити. Той има договор с клуба за още три години, но настоява да бъде освободен, за да бъде по-близо до семейството си. Оферта за него вече изпрати Коринтианс, но тя бе на стойност 35 милиона лири и бе отхвърлена от Манчестър Сити.

От Коринтианс вече обявиха, че нямат намерение да увеличават предложената сума. "Когато играч иска да си тръгне, той си тръгва. Във футбола договорите са, за да бъдат разваляни. Нищо не се е променило. Нашата позиция е същата. Сити решават дали да продават или не. Имат оферта от 45 милиона паунда от Ювентус, но Тевес не иска да остане в Европа. родължавам да мечтая.

Направихме оферта, дори аз бях изненадан. Ако аз бях президент на Сити, нямаше да го продам. Но и думата на Тевес има своето значение", заяви президентът на Коринтианс Андрес Санчес.

Новините

Най-четените