Кръв и драма на Сити - Юнайтед

Кръв, драма, голове... Холивудско присъствие в лицето на Том Круз и Робърт Дювал. Пълни трибуни и страхотен футбол.

Юнайтед победи Сити с 3:2 като гост в градското дерби от Висшата лига на Англия с марков гол на Робин ван Перси.

Марков като изпълнение и марков като период от мача за победно попадение на "червените дяволи" - във втората минута на добавеното време.

Сити натисна от първата минута, но мълниеносна контра на Юнайтед завърши с гол на Уейн Рууни. Отново английският национал бе точен за 2:0 за гостите. Така завърши полувремето.

След антракта "гражданите" наложиха тотална доминация. Туре и Сабалета материализираха усилията на целия отбор.

Около 5 минути преди края на редовното време статуквото бе възстановено - 2:2. Нова серия на "Мисията невъзможна"? И то пред погледа на "титуляра" Том Круз...

Не точно.

Нарушение на границата на пеналта... Засилка на Робин ван Перси, страхотно изпълнение, лек рикошет и 3:2 за Юнайтед в 92-та минута.

Футболистите на Юнайтед полудяха от радост. Отидоха да празнуват пред сектора със свои привърженици. Предмет (навярно монета), полетял от феновете на Сити, причини аркада на Рио Фърдинанд, който като че ли бе кривнал, веейки фланелка пред "граждани".

Напрежението ескалира, а стюардите с мъка овладяха люлеещата се небесносиня тълпа. Дойдоха и бобита.

Необичайна гледка за Англия, но залогът беше голям.

В следващите дни ще четем полицейските сводки. В Англия такива неща не се прощават.

Мачът обаче беше страхотен!

#1 http 09.12.2012 в 19:09:26

Тоя "връхлитащия" фен на Сити, ако му хакна един тупаник и ще му остане само шапката. Ебахти смотаното момченце...

#3 http 10.12.2012 в 09:27:25

Green Power Кои сте вие? СМЕ? Какво сте виждали, с кого? Защо пишеш за курово здраве? Нито ме познаваш, нито имаш някакви преки впечатления. Не съм форумен бияч, но не съм и форумен анализатор (като теб). Просто написах, че ако такъв лайняр като този на снимката ми скочи, ще го просна. Това е. Или този на снимката е световен по бокс лека категория, но в почивните дни се маскира като бавноразвиващ и ходи да се бие по стадионите? От мухата направи слон.

#5 http 10.12.2012 в 14:40:44

Написах ти - не си прави изводите за хора, без да ги познаваш, или поне да си ги виждал. В конкретната ситуация, когато фена нахлува и идва към играча, ти, ако си на мястото на Рио какво ще направиш: А) ще се оакаш Б) ще звъннеш на майка си за подкрепа и съвет В) ще си забиеш главата в задника Г) ще ползваш жокер "обади се на приятел" Забравих, ти си смесица от Чък Норис и Брус Лий, всеки доближил се до теб е обречен... Айде, лек ден!

Новините

Най-четените