Веселина Попова

Март е месец на промените.

Свързваме го с много неща - пробуждане за нови емоции, променливост във времето, в женските настроения...

Вдъхновени от месеца, а и от противоречивия женски празник 8-ми март, от Webcafe решихме да свържем март с осем жени.

Всяка от тях е от различно поколение, с различна професия, житейски опит и възгледи.

През този месец ще представим 8 жени, които със своята харизма, енергия и оптимизъм ни впечатлиха за нашата инициатива.

Първите ни гости бяха Яна Петкова, Любов Костова, Тея Дия, Мая Манчева, Елица Ткачова.

Днес е певицата Веселина Попова, позната от Music Idol и "Шоуто на Иван и Андрей". Напоследък тя се изявява и като актриса в сериала "Столичани в повече", а преди месец издаде първия си сингъл "Винаги мога".

1. Ако хубавите неща са трудни, трудните са всички цели, които си поставяме и се борим за да постигнем.

А трудно постигнатите цели са тези ,които ни правят силни и успели.

2. Нищо не ме спира да мечтая.

3. Ако можех да живея в песни, щяха да са за усмивки, любов и танци...

4. Стават грешки, когато не вярваме в себе си и в хората... когато спрем да разговаряме, да изслушваме и да разбираме другите.

5. Приказката, която препрочитам, е "Питър Пан", защото, както вече казах, не спирам да мечтая и не искам да порасна.

6. Кухнята ми ухае на сладкиш с ябълки.

7. Най-доброто огледало е в очите на любимите ни хора.

8. Когато обичам, съм цяла.

#2 Оня Дето Го Трият 26.03.2012 в 15:19:55

Тия жени как не разбраха, че очила тип "очи на муха" на са секси! Ама хич Иначе за мацката адмирации.....поне не ни занимава, както другите надълго с дълбоката си неповторима душевност

#6 Iratais 26.03.2012 в 18:18:09

Баси хейтърските копеленца сте сите деба ! Това горе си е една успела жена - и е напълно у крачка с хамериканската (па и световна и нашенска вече) представа за секси+звучене. Яз нищо не разбрах от текста на клипа ма това не е важно що той и си е за фон и без туй - гъзове и цици си треба се въртат и дупца-дупца да има. Иначе хубава...кратка статия.

#9 Iratais 26.03.2012 в 20:19:06

Ей деба! Доникъде нема го докараме с тоа негативизъм . С Валдес с Валдес. С кво имало с това. Ма поставете се на нейно место бе ора. Не ще живот кат секретарка или магазинерка и решила момата да пей! Ми ако се продава що да не пее. Кеф ти Валдес кеф ти Гошо от почивка. Леб да има и за СЛК - другото кат морали, качество, послание и прочее простотии кой ебе днешно време. Се едно днешен тийн да го чуем да слуша Синева на Кеца .

#10 Iratais 26.03.2012 в 20:22:58

Я че си пуснем Яничар на Синан Сакич да се успокоим малко . Ей деба таа българска завист . Че умрете да ги плюете това убаво и талантливо момиче .

#11 Оня Дето Го Трият 26.03.2012 в 20:29:49

Родриго Имаш ли чалга досие, нема мърдане!

#13 Оня Дето Го Трият 26.03.2012 в 21:29:50

Много добре те разбирам, Родриго, и тояно в това е драмата за въпросната девойка....... претоплена нова звезда ако може така да се изразя

#14 axsbf 26.03.2012 в 23:30:58

Поредната курва! В авиацията има един термин за ракетите въздух-въздух - "Shoot and forget" - стреляй и забрави. Тази е "fuck and forget" или ... "fuck and forgive"?

#16 Falconetti 27.03.2012 в 07:35:02

Тази Ванина когато обича е цяла, важното е какво обича, предполагам не баница с праз? Сега, да не сме негативни по български, променило се момичето -променило си и мнението. Важното е че не си е променила същността и навиците! А, вие туй било, онуй било. Още една родена в порнография, преминала през фолкгей порнография и адаптирана в европорнография. Нито е казала че е Сузи Куатро, нито пък е Неда Украден. Ама няма край нашенския негативизъм, включая и моя!

#17 Оня Дето Го Трият 27.03.2012 в 08:39:46

Що негативизъм бе пич, нямаме ли право да не харесваме нещо? Аз например момичето го харесвам, но не ми харесват очилата и, както казах Всъщност откъде разбрах, че го харесвам, като се е скрило цялото зад тези очила

#18 axsbf 27.03.2012 в 09:47:48

деоуин като ти прочетох коментара, няма как да не се "възхитя" на дълбокото познаване на английския от теб. както и на идиоматичното му използване. А англичаните наричат това и "Play upon words". Само че за да стигнеш това ниво, трябва да прочетеш поне 10% от нещата, които съм прочел аз. Няма лошо да имаш претенции за познаване на език, но не се изхвърляй като полюция на мокър пясък с некомпетентността ти. И това, че лъсваш като прасе в кал не прави по никакъв начин коментара ти нито съществен, нито смислен. Преди време ти обясних, че "голямото ти финансово познание" върши работа единствено на паразити и лапачи, спекулиращи със страховете на хората. То не е основата на нито една икономика, а само на крадливата сган, на която служиш в момента. Лази си по пътечката и не се засягай, когато те прескачат.

#20 Falconetti 27.03.2012 в 12:03:12

Очилата, нема да ги закачате! Аз такива очила от що време търсим, веднага и лепим една петарка на Ботевското чело, само да ми каже от къде ги е намерила. За всичко стават.

#24 axsbf 27.03.2012 в 21:27:53

Деоуин Абе, дрисльо, вземи си избърши лайната, в които си затънал и ги гълташ в момента, пък тогава се изказвай, бе, лайнар! Езикът, който съм учил и знам - за разлика от теб, е книжовният британски английски. Защо си мислиш, че като връзваш криво ляво уличния диалект на гетото, в което живееш, можеш да говориш английски. Всъщност твоето е някаква форма на жаргон, която е доста далеко дори от толерантните и широки понятия на американския английски. И вероятно четеш Фенимор Купър с речник, за Едгар По или Азимов да не говорим. Айде, духай супата, че пак се насра в нея!

#25 axsbf 27.03.2012 в 21:30:09

има и друга вероятност - да си платена чикия на уебкафето. И единствената ти задача е да дразниш и да осираш всичко около себе си. Но дори и така, все пак би трябвало да си разбрал, че форумът е за интелигентни и разумни хора с нормални доводи и факти, а не седянка за клюкарки и мрънкала като теб! И за де не изнизвяш като пръдня из гащи, това е последното ми обръщение към теб, защото наистина докато лазиш, другите ... летим.

#26 limula 28.03.2012 в 09:07:41

За пръв път чувам за това нещо(В.Попова) Да ви кажа с Валдес като че ли беше по-добре

#27 fALLEN 28.03.2012 в 13:44:48

мене пък ме кефи, бих и боднал едно борче в задното дворче...

Новините

Най-четените