Най-големите съдийски подпирания за Барселона в Шампионската лига

Барселона е неоспоримият хегемон в Европа в последните 10 години.

Каталунците имат четири трофея в последното десетилетие и този сезон ще опитат да пренапишат историята, защитавайки купата си.

Но има няколко момента, които оставят лош вкус в устата от участията на Барселона в Шампионската лига.

Такива, които можеха да променят целия път на клуба в последните години. Заради които Барса можеше и да не е такъв хегемон и да спечели много по-малко трофеи.

Феновете на Челси и Арсенал знаят най-добре.

Ако питате Моуриньо пък, той може да ви отговори и още по-цветисто.

Специалния има какво да разказва не само от битките си с Барса в Шампионската лига, а и за тези в Испания, докато бе начело на Реал.

След изгонването на Фернандо Торес в първия сблъсък между Барселона и Атлетико Мадрид, отново се появи недоволството срещу УЕФАлона.

„Дюшекчиите” водеха с 1:0 на „Камп Ноу”, но останали с човек по-малко, допуснаха обрат до 1:2. С два гола на Луис Суарес.

Но да беше само това спорно отсъждане в полза на Барса в последните години…

Феновете на останалите отбори щяха да са спокойни.

В галерията връщаме лентата назад. До 20 години назад и си спомняме за „леките” съдийски побутвания в полза каталунците.

#1 Bai Hoi 14.04.2016 в 11:50:07

Тъкмо скоро си мислех, няма ли ги описани някъде всички тези срамни случаи? Всички тези моменти са подпомогнали тези 4 КЕШ за 10 години, които направиха Барселона. Може би единствено миналогодишната им титла беше заслужена и без аванти. Всички други бяха доста срамни. Не че не са били добър отбор, може би дори са били и най-добрите. Но това невинаги е достатъчно. Имайки обаче осигурен съдийски, медиен и институционален комфорт (уефалона), нещата се получават по друг начин...

#2 nPoMeTeu 31.05.2016 в 18:20:00

Фенове на Реал нямат работа под статия за Барселона!

#3 crazyfreak 24.11.2016 в 00:03:29

Изпуснат е реваншът на дузпалона срещу Милан 2006г в испания.В Италия дузпалона бие с 1-0.Реваншът завършва 0-0 след като е отменен чист гол на Шевченко с глава от ъглов удар,за нарушение което така и не се разбра какво е.Тогава станаха шампиони.Впрочем именно след онази дузпа преди ъгловия срущу Милан не гледам шпионската(това не е правописна грешка)вече!!!И нямам намерение най-нагласената история.След няколко годинки ще изскочи инфо за уредени мачове и това ще е само върха на айсберга!!!

Новините

Най-четените