Навратилови: на сватба като на сватба

Миналият месец една красива рускиня стана госпожа Навратилова.

Всеки, който си спомня какво означаваше това име в световния тенис, трябва да й е завидял. Освен ако снимките от сватбата на двете дами - Марина и Юлия Лемигова не му идват твърде много.

Все пак говорим за брак между две жени.

Всъщност новата госпожа Мартина Навратилова има не по-малко звездно минало от тенисистката, въпреки че далеч не може да се похвали с броя трофеи на Мартина, за които Daily Mail свидетелства, че не могат да се поберат на четирите стени и по пода на голяма стая.

Юлия Лемигова, настояща Навратилова, е бивша "мис СССР".

Тоест тя е последната носителка на тази титла, която получава през 1990-та, точно преди разпадането на Съюза. Лемигова също така финишира трета в света на конкурса Мис Вселена през 1991-ва.

Юлия има две дъщери от предишни бракове, но които прилежно е обяснила, че от днес нататък трябва да наричат тенис звездата Мартина "мамо". Виктория - на тринадесет, и Ема - на осем, не изпитват особени затруднения с това, въпреки че признават, че в училище са чули и неприятни думи по адрес на двете си майки.

С една дума, всичко е по мед и масло, освен едно: двете дами разполагат с три къщи - две в Маями и една в Париж, така че въпросът къде да живеят не е особено лесен.

Проблем са и езиците, на които комуникират, тоест броя им: Мартина и Юлия - едната от Чехия, другата -от Русия, разговарят помежду си на английски. Дъщерите на Юлия от своя страна разговарят една с друга на френски, говорят на английски на Мартина и на руски на майка си.

Бившата номер едно на тениса днес е на 58 години. Тя разкрива своята ориентация преди 33 години, по времето, когато това е все още твърде скандално за света.

На 15 декември 2014-та година, Мартина се възползва от промените в обществените нагласи и, в крайна сметка, встъпи в брак с 42-годишната Юлия, която е нейн партньор в продължение на шест и половина години.

Сватбата се състоя в Ню Йорк и определено носеше публично послание към света. В специално видео Мартина коленичи пред камерата по време на U.S. Open и предложи брак на Лемигова.

"Трябваше да гледам към тавана, за да спра съзлите си. И си помислих, че Мартина също ще плаче. Тя има репутацията на някой, който е много силен - и е такава - публично. Но в личния си живот има много меко сърце", казва Юлия.

Вижте снимки от сватбата в ГАЛЕРИЯТА.

#1 Govedo13 03.01.2015 в 23:44:00

Понякога съжалявам хората със такива преходни професии като манекени балетисти и подобни. Като достигнеш някаква определена възраст и си правил на младини нещо което вече не можеш и нямаш опит в нищо друго се оказваш без пари и в кофти ситуация. Тъжно как използват такива хора за толерастка пропаганда, но ги разбирам до някаква степен, повечето хора са готови за пари на всичко, не само да се правят на обратни.

Новините

Най-четените