Британският "Остров на любовта", който ражда секс символи

Често смятаме, че британците са леко скучни и сковани, но истината е, че българските продуценти могат да почерпят богат опит от техните риалити шоута.

От форматите на Острова са излезли звезди като Джеймс Артър ("X-Factor") и Токио Майърс ("Великобритания търси талант').

Но едно предаване по английската ITV2 не просто ражда звезди, а истински секс символи.

"Love Island" се излъчва редовно от 2015 г. и има всички елементи, които доброто риалити съдържа - млади, красиви участници, куп интриги и, както подсказва името, доста любовни перипетии. Подобно на "Big Brother" и тук състезателите са затворени в една вила и са под постоянно видео наблюдение.

Оттук нататък обаче условията за оставане в луксозната къща на остров Майорка са малко по-сложни, отколкото тези в къщата на Големия брат. Всеки състезател трябва да завърже романтична връзка със свой съквартирант, независимо дали е от чист любовен интерес, или други, не толкова чисти подбуди.

Междувременно обаче няма никакви пречки участниците да си крадат половинките, да изневеряват и да оставят нарочно съперниците си сами, за да бъдат изхвърлени от шоуто.

Нарочно или не съвсем, продуцентите винаги избират съквартирантите по външен вид, тоест вилата е обитавана от доста привлекателни създания. Мъжете са мускулести, със съвършен бронзов загар и изглеждат като от реклама на афтършейв.

Жените обаче са истинската забележителност на "Love Island", а често славата им след предаването не просто не стихва, а ги прави невероятни знаменитости.

Затова в галерията сме събрали някои от най-сексапилните участнички на риалитито, макар че списъкът далеч не се изчерпва само с тези 13 дами.

#1 Дракон с кисело зеле 26.01.2020 в 17:18:18

Повечето от тия мязат на родни чалга певици. Просто да споделя.

Новините

Най-четените