Започнете своята кариера в сферата на IT!

Имате ли желание да работите в IT сферата? Искате ли да спрете да се конкурирате за компаниите, а те да го правят за вас? Смятате ли, че ще се чувствате по-добре, ако работите в динамичен и високотехнологичен бранш?

И още нещо - заплатата. Със сигурност искате тя да бъде възможно най-висока.

Ако сме успели да привлечем вниманието ви, тогава можем да ви представим IT-Academy.BG.

Това е образователен център, който е ориентиран към PHP, HTML, Java, MySQL и SEO. Рекламните кампании в Google Adwords също са обект на IT-Academy.BG.

Гореизброените теми могат да бъдат изучени качествено от вас, като за целта, ще ви помагат специалисти, които са в състояние да ви запознаят с най-добрите казуси и практики, възникващи по време на работния процес.

Към момента има два курса в IT-Academy.BG, които са отворени за записване - уеб програмиране (PHP и MySQL) и оптимизация на сайтове за търсачки - SEO.

Допълнителна информация за курсовете:

PHP и MySQL курс. С негова помощ, ще се научите да създавате добри динамични сайтове. Той е предназначен за начинаещи, и хора които имат познания в областта, но искат да ги затвърдят. Ще се разгледа целия процес около изработването на един уеб сайт, като се започне от CSS, HTML, XML и се стигне до MySQL базите данни.

В курса има практически упражнения, които се водят от PHP програмиста с над 8 годишен опит в сферата - Максим Крижановски.

SEO курс. Предназначен е за хора с минимални или нулеви знания в областта. Неговата цел е, всички да се запознаят с търсещите машини и начина по който работят - как се изграждат добри връзки и какви са факторите за добро позициониране.

Обръща се внимание и на най-добрите SEO инструменти. Лектор на този курс е Лили Грозева. Тя е работила за редица чужди компании и се занимава със SEO от 2005 година.

Всеки от курсистите, който завърши успешно курсовете, ще получи сертификат за придобитите знания. Има и специални подаръци, осигурени от партньорите на IT-Academy.BG.

Освен това, IT-Academy.BG ще съдейства на всички, които са завършили курсовете, като ги свърже с най-добрите компании в IT сферата и HR агенциите за кариерно развитие.

За допълнителна информация относно записване, подробности и т.н, можете да отворите сайта на IT-Academy.BG или да се обадите на тел: 0876 755 632.

#1 Borracho 18.12.2013 в 13:06:30

Рекламка - лошо няма. "Всеки от курсистите, който завърши успешно курсовете, ще получи сертификат за придобитите знания. " Не е зле да споменете къде, освен в в кварталното магазинче за семки се признава единтакъв сертификат. Аз ше Ви кажа - дори и в кварталното магазинче за семки не се признава. Всички курсове на тази "академия" са платени, а като гледам и "лекторите" (някои от тях ги познавам) изобщо не мисля че тея курсове сизаслужават и половината пари, които искат. Вместо да драснете една статия за проекта на Светлин Наков, от който наистина има смисъл, Вие ми правите рекламки на поредната измислена "академия". Изобщо нямат ли малко срама да използват думата "академия"?!?! Кви са тея хора, кво са постигнали толкова освен висене и автоматично катерене на не-особено стръмната стълба в българското ИТ? Значи отиваш в София, минаваш през 4-5-6 фирми коя от коя по-селска и накрая излизаш голям академик, че и курсове даже си мислиш че можешда водиш? Четем нататък: "Курс за софтуерно тестване Искате да бъдете от другата страна на барикадата – да тествате създаденото от програмистите? Ние ще Ви дадем правилните насоки, мислене и теоретични знания за да започнете работа като софтуерен тестер." Точно Вие е абсурд да ми дадете квито и да е насоки, че и чак "мислене". А за израза "създаденото от програмистите" изобщо няма да коментирам. Имате претенции на "академия", а се изразявате като IT-хилбилита. Уебкафето - правете си реклами, ама се сещайте от време на време да подкрепяте и стойностни и смислени инициативи и проекти (като този на С. Наков например).

#2 Xaoc 18.12.2013 в 14:49:25

Борачо, недей така с лошо. Остави сертификата. Много добре знаеш, че никой не ти го иска, а се искат знания и практически умения. Наистина едно е да минеш през Телерик или това, което сега Наков разработва и друго са многобройните платени курсове, но в крайна сметка езиците са си едни и същи. Честно казано и без пари човек може да научи тези неща, тъй като видеата от лекциите на Наков и неговите колеги от Телерик ги има в Интернет. Там си има и задачки, и всичко необходимо. Мога да кажа, че минеш ли тях и разбереш ли всичко от тези лекции, е достатъчно само малко няколко месеца практика и с гордост можеш да се наречеш младши програмист и да те вземат в някой от подизпълнителите на HP например.

#4 Dimitar Georgieff 18.12.2013 в 16:54:40

Само в България може да чуеш, че да инвестираш пари в знания и усъвършенстване е идиотско. Само в България може да чуеш някой да коментира нещо, което не е в компетенцията му. Скъпи мъдри коментиращи, по Вашата логика да затворим училищата, колежите и университетите и всеки да си учи от вкъщи? Все пак вече има достатъчно информация в интернет за изучаваното от 1 до 12 клас, различните специалности в колежите и университетите и прочие... България е абсурдна държава!

#5 Borracho 18.12.2013 в 17:32:12

"Dimitar Georgieff | 18.12.201316:54" Ти па ся, много лично го взе че чак си се регистрирал за да го отбележиш. Имам основателни съмнения, написал съм си ги. Може да не съм академик, да не водя платени курсове в някоя ит-академия ама чак пък да не мога и да си кажа мнението За да подкараш кола не ти трябва книжка. Ако имаш книжка тва не значи, че можеш да караш като Шумахер, пък ако ще да си платил за 2000 часа кормуване Имам някакви наблюдения, ходил съм на разни ИТ-семинарчета из България и съм ги чувал какви ги ломотят подобни ит-гурута. Ама лошо няма бе, дано да съм в грешка и тая академия да е "различна", ше стискам палци

#6 Dimitar Georgieff 18.12.2013 в 17:40:31

Borracho глупаво е да съдиш някой без да си запознат. Ще изчакаме да видим какви ще са отзивите на курсистите, все пак то е насочено към тях. Надявам се да са хепи, ако ли не пазара ще изхвърли тази фирма. Всяко нещо на този свят има естествен период на развитие. В България всички са критични и скептично настроени към всичко, затова сме на това положение. Хората трябва да се подкрепят!

#7 Rowan 18.12.2013 в 18:11:01

Тц, не и в ерата на интернет, безплатните книги и видеоуроци. Всеки който е съгласен да се бръкне, за да го научат, чака да му налеят знанията в главата. Който иска да се научи, нещата от този курс вече ги знае. Насила хубост не става, нито знания се наливат в мързеливи тикви.

#8 deowin 18.12.2013 в 20:16:10

Rowan, както често се случва, мнението ти е твърде крайно, за да бъде реалистично. Между двете крайни категории "пълен мързел, който чака да му налеят знания наготово" и "силно вътрешно мотивиран човек, който може да учи абсолютно сам" има огромен диапазон от хора, чието съществуване ти напълно игнорираш. А те, чисто статистически погледнато, вероятно представляват огромното мнозинство от хората. Това, което предлага една институция, подобна на споменатата в статията, независимо дали е платена или безплатна, е структуриране на учебния процес и материал, пряк човешки контакт с преподавателя и с другите студенти, внимание към индивидуалните нужди на всеки студент и т.н. Според лични мои наблюдения, повечето от хората имат известно количество мотивация да учат, която, обаче, се отключва единствено ако им се предложат удобствата като горните. Съответно, подобни институции имат място в модерното общество. А дали конкретният им пазарен модел ще ги направи конкурентноспособни и полезни за обществото - това, както казва Dimitar Georgieff, единствено времето може да покаже. Би било добре докато това не стане да покажем добронамереност към подобни начинания, защото имат потенциал да бъдат полезни за всички нас. Добронамереност вместо деструктивното пълно отхвърляне и осмиване е единственото достойно поведение, особено когато самият ти не работиш върху алтернатива.

#10 Rowan 19.12.2013 в 10:22:35

Деовин, както ВИНАГИ се случва, ти пак нямаш собствено мнение. Щото за да имаш, требе си напънеш суроватката малко, къде по-лесно е да критикуваш. Да си вечна опозиция на някого, не те прави по-различен от стадото, оставаш си същата овца, само дето по-гласовита.

#13 deowin 19.12.2013 в 17:25:47

>ти пак нямаш собствено мнение Изобщо прочете ли коментара ми (в чийто втори параграф излагам личното си мнение), или коленният ти рефлекс и нараненото ти самочувствие те спряха още след първото изречение и те призоваха да изсипеш куп кухи фрази от сорта на "нямаш собствено мнение", "суроватка", "гласовита овца", които вероятно считаш за обидни, и с които единствено целиш да отбраняваш накърненото си его като мнимо нараниш егото на накърнителя? Честно, наистина ли ти харесва да си толкова елементарен, банален, битов, скучен, предвидим, дребнав човечец? А за тия пориви да защитаваш егото си от външни угрози би могъл да потърсиш специалист. Естествено, ако егото ти позволи дори това.

#14 Rowan 19.12.2013 в 20:18:53

Миличък, не ми говори за его, щото ти си позволяваш да ме оценяваш. С което автоматично се поставяш в ролята на учителя. И като съм те подкарал на его, има два вида хора: едните не се страхуват да изкажат собствено мнение, а други чакат първо някой друг да се изкаже, а после формулират опозиционно мнение. Мишоци, дето се страхуват да не сбъркат, но смело търсят пролуки в чуждото или направо се поставят в ролята на оценяващата старша инстанция. Комплексарщината на такива като теб и симптоматиката й, отдавна са дефинирани в дебелите книги, ама то от ровене в нета, остава ли ти време да прочетеш някоя книга?

#15 deowin 19.12.2013 в 21:53:24

Добре де, наистина ли ти липсва въображение за нещо повече от поукрасеното и надуто "Не, ти!"? И следват още и още снизходителни обръщения и презумпции за мен, в които ти си безкрайно убеден, въпреки, че няма хипотетична възможност да знаеш дали е така. И дори не ти прави и най-малкото впечатление що за тривиално груби грешки допускаш в стилистиката си. Човек вижда единствено това, което му е познато и близко до характера. Когато са ти познати само душевно бедни лайна, виждаш само такива. Което дори би било ок, ако осъзнаваш, че е възможно погледът ти да изкривява обективната реалност. Ти не го осъзнаваш.

Новините

Най-четените