Мъж на много жени: Болт отбеляза и хеттрик от изневери

Легендата Юсейн Болт беше една от звездите на Олимпиадата в Рио и там завърши олимпийската си кариера според обещанието си: стана първият атлет в историята с по три олимпийски титли на 100, 200 м и щафета 4х100 м на три поредни олимпийски форума.

Кралят на спринта обаче беше неудържим не само на пистата, но и в нощните изпълнения, където изглежда преживяванията му продължават да бъдат не по-малко интересни от тези, които целият свят наблюдава на живо.

В неделя Болт отпразнува 30-ия си рожден ден, като започна с празненствата още в Рио и след това продължи през тази седмица в Лондон.

В разстояние на тези няколко дни той беше заснет в различни компрометиращи ситуации с няколко различни жени, никоя от които не беше официалната му приятелка от две години - Каси Бенет.

Първо се появиха снимки на Болт в леглото с 20-годишна студентка, оказала се вдовицата на местен опасен наркобос. Жейди Дуарте разказа цялата си история пред Daily Mail и не спести подробностите около изпълнената със събития нощ с звездата.

„Той е висок и мускулест. Точно мой тип. Там имаше още няколко красиви девойки, дори не съм сънувала, че ще избере мен. Телохранителят дойде и ми каза, че Болт иска да отида. Не отидох веднага. Много девойки ходиха да се снимат с него и исках да го накарам да се потруди", обясни Дуарте за срещата си с Болт.

„Накрая той изпрати отново бодигарда си. Човекът ми каза: 'Защо не искаш да отидеш при него. Това е Юсейн Болт'. Докато чакахме такси той направи познатата си победна поза и това бе моментът, в който се предадох. Вкара ме в таксито и ме целуна невероятно", допълни тя.

Спринтьорът я завел в олимпийското село и освен подробности за поведението му в леглото, Дуарте разкри и че щом двамата се усамотили, слушали песента Work на Риана. Вдовицата и майка на две деца не знае и дума английски и затова Болт постоянно използвал Google Translate, за да може двамата някак да се разбират.

Дуарте има две деца от Дъглас Донато Перейра, ръководил наркобизнеса в северната част на Рио.

Криминалният бос, известен като жесток и кръвожаден човек, беше издирван за поне 10 престъпления, включително за измъчването и убийството на младо момиче от кварталите, преди да бъде убит от елитни полицейски части през март.

През краткия си престой в Рио Болт се оказа забъркан в тази история, но това далеч не е всичко около нощния му живот.

Той пропусна закриването на Олимпийските игри и излетя за Лондон, където атакува други нощни заведения. Във вторник Болт беше придружен от нова неизвестна жена, а снимките с нея бяха публикувани само ден след посещението на друг бар, приключил с афтърпарти в хотела му с две жени от Южен Лондон.

В сряда сутринта Болт си е тръгнал сам за хотела си, но два автомобила с около 10 момичета бяха заснети да го чакат пред хотела.

Кои са жените, с които беше заловен Болт през последните дни и какво мислят за това приятелката му и сестра му - вижте в галерията.

#1 Люба6а 25.08.2016 в 10:51:55

браво на Юси има доста за наваксване-сега започва животът за него

#2 OGI 26.08.2016 в 03:13:01

Като порасна искам да стана като болт!

#3 OGI 26.08.2016 в 03:15:53

Само много жалко, че не мога да бягам токова бърозо!

#5 Citizen X 26.08.2016 в 15:43:51

Болт един, а гайки много...

Новините

Най-четените