Модел развя прашките на Лавеци в Twitter

Аржентинският модел Мариана Диарко отдавна е свързвана с Езикел Лавеци. Красивата блондинка обаче сложи точка на тези спекулации веднъж завинаги.

Моделката показа как футболистът на Пари Сен Жермен непрекъснато търси контакт с нея, а наскоро й изпратил и свои снимки по... прашки.

Не, не се бъркайте. Лавеци изпраща снимките по прашки.

В опитите си да сложи край на какъвто и да е било контакт между двамата, Диарко публикува въпросните снимки в профила си в Twitter и както винаги, тези неща стават вайръл за часове.

В момента моделката е в дългогодишна връзка с музиканта Дипи Мартинес, който също показа непрестанните опити на Лавеци да се свърже с половинката му. Дори по Skype.

Подобни изобличаващи постове в социалните мрежи стават все по-известни и се използват все повече от жените, като наскоро ливанската порно звезда Миа Халифа секна опитите на играч по американски футбол по същия начин.

Сега, не можем да виним кой знае колко Лавеци за опитите му, но всяко нещо си има граници. Снимките на Мариана Диарко в социалните мрежи обаче биха привлекли вниманието на повечето мъже – футболни звезди или не.

Новините

Най-четените