Този сайт използва „бисквитки“ (cookies). Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“. Повече информация тук.

Разбрах

Любов във всяка рецепта

Страстта на Филип към кулинарията започва от съвсем крехка възраст. На 13 г. той вече колекционира готварски книги
Страстта на Филип към кулинарията започва от съвсем крехка възраст. На 13 г. той вече колекционира готварски книги

Кулинарът не вярва в диетите и смята, че те имат смисъл само ако човек е болен
Кулинарът не вярва в диетите и смята, че те имат смисъл само ако човек е болен

Свикнал е със странностите на клиентите и вече почти нищо не може да го изненада. Знае например, че някои не биха яли рибата, ако й виждат главата
Свикнал е със странностите на клиентите и вече почти нищо не може да го изненада. Знае например, че някои не биха яли рибата, ако й виждат главата

Едно свинско контрафиле в було с пролетни аспержи от Филип Спасов
Едно свинско контрафиле в було с пролетни аспержи от Филип Спасов

Готвачът съжалява, че има много ресторанти в България със страхотен интериор, но не дотам качествена храна. А осъзнава, че в България имаме необходимите съставки да правим велики неща
Готвачът съжалява, че има много ресторанти в България със страхотен интериор, но не дотам качествена храна. А осъзнава, че в България имаме необходимите съставки да правим велики неща