Този сайт използва „бисквитки“ (cookies). Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“. Повече информация тук.

Разбрах

"Не се оплаквайте толкова много, в България е прекрасно"

За само шест месеца Мигел Нигро се е научил да харесва и да обича България Снимка: Мирослава Дерменджиева, Webcafe.bg
За само шест месеца Мигел Нигро се е научил да харесва и да обича България

"Шегувам се с хората тук, че Министерството на туризма трябва да ми плаща комисионна, защото сигурно нито един човек от Коста Рика не е идвал тук преди мен, а откакто съм тук, вече петима мои приятели посетиха страната. Бяха планирали обиколка на Европа точно за тази година и след като дойдох тук, добавиха България към списъка си с държави. Бях само от месец тук, когато те дойдоха. Наехме кола и ходихме в Пловдив, Велико Търново, Созопол, Несебър, Бургас, Варна."
"Шегувам се с хората тук, че Министерството на туризма трябва да ми плаща комисионна, защото сигурно нито един човек от Коста Рика не е идвал тук преди мен, а откакто съм тук, вече петима мои приятели посетиха страната. Бяха планирали обиколка на Европа точно за тази година и след като дойдох тук, добавиха България към списъка си с държави. Бях само от месец тук, когато те дойдоха. Наехме кола и ходихме в Пловдив, Велико Търново, Созопол, Несебър, Бургас, Варна."

"Възхищавам се на Кристиано Роналдо, за мен той е вдъхновение и модел на подражание. Всъщност, шегувам се с бившата ми шефка в Коста Рика, защото когато тя ме интервюира за позицията, й разказах за това колко много харесвам Кристиано Роналдо и как той е модел за подражание, заради усърдността, с която работи, заради жертвите, които дава в името на спорта. До ден-днешен тя също се шегува с мен: „Не мога да повярвам, че говори за Кристиано Роналдо на интервюто си! Кой прави подобно нещо?“ Историята му е вдъхновяваща. Да, (Лионел) Меси има дарбата, но Роналдо е работил за това, което е много важно за мен. Просто бях искрен."
"Възхищавам се на Кристиано Роналдо, за мен той е вдъхновение и модел на подражание. Всъщност, шегувам се с бившата ми шефка в Коста Рика, защото когато тя ме интервюира за позицията, й разказах за това колко много харесвам Кристиано Роналдо и как той е модел за подражание, заради усърдността, с която работи, заради жертвите, които дава в името на спорта. До ден-днешен тя също се шегува с мен: „Не мога да повярвам, че говори за Кристиано Роналдо на интервюто си! Кой прави подобно нещо?“ Историята му е вдъхновяваща. Да, (Лионел) Меси има дарбата, но Роналдо е работил за това, което е много важно за мен. Просто бях искрен."

"Първото и основното нещо, което ми направи впечатление, е времето. За първи път дойдох през февруари, за да си уредя работата и апартамента. Беше много студено, истински шок за мен, защото не съм свикнал. Не бях виждал сняг дотогава. Беше ми толкова студено, че носех две якета. Колегите ми се смееха. Дори когато бях вътре, в офиса, ми беше студено. Но съм горд, че доста бързо се аклиматизирах. След само два дни свикнах и стоях спокойно по тениска. Второто нещо е езикът. Трудно е да свикнеш да не разбираш какво говорят хората около теб."
"Първото и основното нещо, което ми направи впечатление, е времето. За първи път дойдох през февруари, за да си уредя работата и апартамента. Беше много студено, истински шок за мен, защото не съм свикнал. Не бях виждал сняг дотогава. Беше ми толкова студено, че носех две якета. Колегите ми се смееха. Дори когато бях вътре, в офиса, ми беше студено. Но съм горд, че доста бързо се аклиматизирах. След само два дни свикнах и стоях спокойно по тениска. Второто нещо е езикът. Трудно е да свикнеш да не разбираш какво говорят хората около теб."

Не е сред най-големите кулинарни фенове. Не обича да готви и е доста претенциозен откъм храна, заради което казва, че се шегуват с него както в Коста Рика, така и тук. Не харесва сирене и всякакви млечни продукти, което си е, на практика, половината от нашата кухня, но бърза да каже: „Поне харесвам ракия. Мисля, че това изравнява нещата.“
Не е сред най-големите кулинарни фенове. Не обича да готви и е доста претенциозен откъм храна, заради което казва, че се шегуват с него както в Коста Рика, така и тук. Не харесва сирене и всякакви млечни продукти, което си е, на практика, половината от нашата кухня, но бърза да каже: „Поне харесвам ракия. Мисля, че това изравнява нещата.“