Това е една от най-модерните италиански тратории в Париж. Помещението преди е било ателие на Жан-Пол Готие и привлича погледите с масите си от зелен мрамор и огледалния си таван. В Daroco можете да попаднете на някои от световните топ манекенки, които похапват антипасти.
Интериорът на ресторанта изглежда като изваден от Blade Runner, а отвън е напълно възможно да не видите входа в първия момент, заради покритите с графити стени. Ресторантът предлага азиатска храна с акцент върху японските ястия, изобилието от саке и суши се подразбира. Мястото е предпочитано от бохемите на Берлин.
Ресторантът е отворен през март месец 2016-а и предлага нов прочит на традиционни албански ястия. Интериорът, в който преобладава дървесината, изглежда топъл и уютен. Повечето посетители се влюбват от пръв поглед в мястото.
Мястото за истинските ценители на месото и добрите бургери, чийто главен готвач Лий Тиернан е готвил в някои от най-елитните европейски ресторанти. Той се вдъхновява от английските традиции в готвенето. Менюто е солено, пикантно, опушено и никой веган няма да го хареса.
Ресторантът се намира в старата част на града и има три звезди Michelin. Кухнята е европейска и залага на деликатеси като охлюви, омари и дивеч. Вината са изцяло от местни производители.
Това чудо на кулинарията се намира в квартал Нерви в Генуа, много близо до рибарското пристанище. Известно е с хубавата си пица, и с кебапа, а интериорът включва големи пана със снимки от Неапол. Тук един човек може да се нахрани стабилно за около 20 евро.
Ресторантът е смес между най-доброто от италианските традиции в готварството и новите течения в Европа. Към това се прибавя и невероятна гледка към Алпите.
Caru Cu Bere е едно от най-сниманите заведения в Букурещ заради атрактивния си интериор. Ресторантът отваря врати през 1897-а. Комбинацията от тъмен махагон, дърворезби и позлатени детайли наистина е забележителна. Ресторантът помещава и една от най-старите пивоварни в града.
Отзивите за ресторанта са повече от добри – обслужване на ниво, приятна спокойна атмосфера, тиха музика и страхотна храна. Въпреки че е отворено през юни 2017-а, заведението е изключително популярно – в и извън Косово.