Жизел много внимава с режима си, но обожава този бананов пай. За основата му се смила чаша ядки – бадеми, орехи, бразилски орех, лешници – с половин чаша фурми и няколко лъжици кокосово масло. Разстила се в кръгла форма. Пълнежът е от 3 презрели банана с кленов сироп и чаша веган заквасена сметана или веган кисело мляко.
Шеф Анабел Лангбейн казва, че е приготвяла тези пралини за редица супермодели, дори и за закуска. Пълнежът се приготвя от чаша смлени бадеми, 2-3 супени лъжици кокосово масло и 1-2 лъжици мед или подсладител. Прави се плътна паста, която се потапя в разтопен черен шоколад. Може да се поръси с кокосови стърготини или филирани бадеми.
Клос не се лишава от десерти, особено ако са като този. 3-4 сладки ябълки се режат на груби парчета и се разбъркват със супена лъжица мед или кленов сироп и 1-2 супени лъжици канела. Разстилат се в тава и се покриват със смес от чаша овесени ядки, малко кокосово масло, мед и канела. Запича се за 15-20 минути на 160 градуса, оставя се да изстине и се сервира.
Това е старомоден и нездравословен кейк, но Тайра го обожава. Прави се от 4 чаши брашно, 2 чаши кафява захар, чаша олио, три яйца и чаша прясно мляко. Добавят се и щипка сол, пакетче бакпулвер и щедра доза смляно качествено кафе. Пече се на 170 градуса до загар.
Само в две съставки – кокосова вода, която вече има и в големите хипермаркети в България, и плодове по избор. Комбинират се и се замразяват във формички на клечка. Понякога Амброзио добавя и сироп от агаве, мед или малко шоколадов чипс за разкош.
Сладката Брит знае как се приготвят браунита без брашно и без угризения. За тях тя смила 2 консерви червен или черен боб с кокосово масло, мед или стевия, 4-5 супени лъжици качествено какао, ванилов екстракт и щипка сол. Разстила във форма и пече за 45 минути до покафеняване и лека коричка. Сервира, поръсени с какао или кокосова захар.
Лакшми е бивш модел и вече има цял блог за кулинария, но за специални хора приготвя този пудинг. Оризът се вари според указанията на опаковката, като вместо вода се използва пълномаслено мляко. След като оризът поеме млякото, към него се прибавят стафиди, ядки, кардамон и канела. Сервира се охладено.