Салата "Нисоаз" - френска класика с дъх на море
Изобилие от свежи продукти и подправки
Изобилие от свежи продукти и подправки
Време е за нови кулинарни номера
Плюс кето вариант на десерта
За компания на леденото питие
Чикагската пица обаче е точно по българския вкус
Бургерът е още по-вкусен, ако си го приготвим у дома
Вместо атрактивно готвене ни се сервира неразбираем буламач
Вкусна руска класика с неясен произход
Или как да разпознаем пишман шеф-готвачите в ефира
При това още преди да сме се ориентирали към лятото в Гърция
Някои руснаци, особено в провинцията, я наричат и "сватбена супа"
Често дори не изискват печене
Изобилие от зеленчуци и вкусове
"Муха в супата" започва на 26 май от 20:00 часа