Надарени с красота и извивки

Преди време ви разказахме историята на Уитни Томпсън - една свръх надарена с красота и с извивки - жена. Тя искаше да докаже, че ако дамите не се вписват в традицонните кльощави размери, налагани вече десетилетия наред от модната индустрия - това не значи, че не са красиви.

Kaто plus size модел, Томпсън имаше мисия. Е, сега вече тя не е сама.

В галерията можете да видите цяла поредица от дами, които са на път да обърнат консервативната модна индустрия с краката нагоре.

Те са достатъчно сексапилни, за да бъдат пример за красота и въплъщение на женствеността.

Ако и вие смятате, че не теглото, а красотата имат значение, за да си модел, навярно ще приемете с усмивка и интерес тази галерия.

А ако сте шокирани от факта, че наднорментото тегло може да бъде безкрайно естетично - тогава си струва да помислите дали пък всъщност Гьоте не е бил прав, казвайки, че всъщност "красотата е в очите на гледащия".

#1 Govedo13 27.03.2015 в 10:57:49

Колко усилия само, за да се покаже вредното и грозното, като полезно и красиво. Със сигурност само 1 от 1000 дебелани няма висящи меса навсякъде и има някаква форма като въпросните на снимките. Съответно те са изключение от правилото. Много по-добре е да живеете здравословно и да имате нормален външен вид, но тогава няма как някой да ви продава гадна храна и да ви рекламира вреден за вас лайфстайл.

#2 Дракон с кисело зеле 27.03.2015 в 12:00:02

Ъм, не. Някои от мацките горе са просто дебели. Като гледам на тази Кандис Хафин как са й се натъпкали сланините в банския, не смея да си представя как ще изглежда в нещо по-свободно. Или без тон и половина фотошоп. Иначе има симпатично лице, де, ама... Ама... Същото и за Тара Лин - дори под фотошопа и грима се виждат набръчкани тлъстини. Как ли ще изглежда, без да е нафотошопена и нагримирана така зверски?

#7 Rowan 27.03.2015 в 17:11:14

Да ме прощавате, ама извън приказките за естетика, замислете се, че това с килограмите не е здравословно. На тези жени сърцето им е в топка лой и повечето няма да надхвърлят 50, щото с годинките и килограмчетата се трупат. Мои познати с подобна архитектура на талото тръгнаха по болници още на 25… Още ли ще си говорим за естетиката на закръглените жени?

#9 vanko 27.03.2015 в 18:42:00

Ухаааа!!! Арабска мечта

Новините

Най-четените