Честита 2015 година!

Скъпи приятели, читатели, коментатори и коментирани,

Скъпи сънародници, съзаклятници и съучастници,

Ти, твърдо ядро, и вие, случайни минувачи,

Честита 2015-та и от нас, покорния екип на Webcafe.bg!

Пожелаваме ви здраве, обич и много щастие през новата година.

Пожелаваме ви и дързост, и красота, и пътеводна светлина, и магия в полунощ, и 50 нюанса сиво...

Пожелаваме ви бюджетен излишък, висока ликвидност и безупречен кредитен рейтинг. Пожелаваме ви повече сбъднати платформи и по-малко фабрични илюзии.

Пожелаваме ви да не спирате да търсите, да питате, да сравнявате и да се съмнявате.

Честита 2015 година и умната!

 

От екипа на Webcafe.bg

#1 1Sion1 01.01.2015 в 01:14:35

Честита Нова година на целият екип от мен.Пожелавам ви най-вече здраве.Останалото ще си го купите.Ако не успеете - ще го преживеете.Успехи във всичко!

#2 puebloto 01.01.2015 в 04:45:42

Честита Година на всички много здраве и усмивки бъдете добри , и правете добри неща,защото само това се помни...... ......и когато трябва - прощавайте с усмивка НАЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ ОТ КЕФЕДЖИЙНИЦАТА редколегията, благодарско за всичките хубавини,които Ни пожелавате,ама не се ли пише : ...Ви(демек -нас) мерсаж и наздравичката

#3 Dox 01.01.2015 в 08:56:34

Честита да е! Здраве и късмет на всички!

#4 янаки 01.01.2015 в 11:16:36

Честита Нова Година. Здраве, Радост, Обич и Успехи и голяма Благодарност за екипа на webcafe! Моето пожелание за Вашето електронно издание е да го правите както до сега, така или иначе не можете да угодите на всички. А за коментаторите – да се включат повече хора, които наистина се интересуват от проблемите, които се поставят в материалите на вебкафе-то, да бъдем по-толерантни към мнението на другите, да коментираме статиите, а не личността на хората, чиито мнения не ни харесват, един вид „ да си имаме уважението” .

#7 Kozlova 02.01.2015 в 00:30:35

През новата година ви пожелавам кликвания поради интересни статии, а не заради коментари по тъпи такива. Изборът е ваш, уебкафе!

#8 VK 02.01.2015 в 02:25:01

"През новата година ви пожелавам...." Козлова, нещо май мноо книжки си чела ? Това "Теория на конспирацията" , Теория на хауса", "Теория на...кошмара".... Ми, земи, ги прочети наново, щото май нищо не си ги разбрала! Абе, що нема една теория, дето е написана от.... Козлова? Или с две думи написана от жена? Щото жените требе си седът до печката и пералнята , а не да си къдрят мозъчетата с теории! Козлова, Честита нова година! И не си го слагай на сърце тоа коментар, нема смисъл! Нищо лично, просто бизнес И на всички -честита да е 2015!

#9 Citizen X 02.01.2015 в 11:49:18

Честита, webcafe! Честита и на Вас, коментиращите тук! Нека годината да е белязана от повече позитивизъм - откъм материали и реакции към тях!

#10 vanko 02.01.2015 в 13:37:42

На коментиращите и на троловете... На хейтърите и на критикуващите... На конете с капаци и на виждащите... На първосигналките и на съмняващите се... На политически грамотните и на политиканите... На патриотите и на патриотарите... На националистите и на глобалистите... На форумните идиоти и на форумните мъдреци... На русофилите и на русофобите... На рубладжиите и на неолиберастите... На комунетата и на евроатлантите... На хетеросексуалните и на хомосексуалните... На сексуалните и на асексуалните... На хранещите се здравословно и на хранещите се нездравословно... На чалгаджиите и на... другите (не ми идва точната дума на ум)... На тъжните и на веселите... На мързеливите и на работливите... На оценените и на недооценените... На доволните и на недоволните... На красивите и на грозните... На тези с принципите и на дупедавците... На заминалите и на останалите... На тези, които празнуват и на тези, които не празнуват... Или накратко – на нас, Българите... ЧЕСТИТА И УСПЕШНА НОВА ГОДИНА!!! И най-вече Здраве, за да постигнем успехите и да се насладим на постигнатото!!! ЗА МНОГО ГОДИНИ!!!

#11 паяка 02.01.2015 в 13:44:56

Честита да ни е Новата Година на всички и особено на тези, които са много важни за нас и не можем да живеем без тях. Абе може и да можем, ама не искаме. Благодаря на миналата година, щото беше хубава. Дано новата да я надмине по доброта и здравост. Да сме живи и здрави и в светло и ведро настроение на пълни трапези и с любими хора и след 365 дни , за да си пожелаваме отново ей тия на пръв поглед клишета, а всъщност най-нормални , желани от всички неща.

Новините

Най-четените