11 под 21 години, които ще върнат славата на Висшата лига

В последно време футболът страдаше от липсата на достатъчно големи звезди, които да нарушат двуполюсния модел на Меси и Роналдо.

Двамата големи в световния футбол владеят вече 10 години класацията за №1 в света, но те не стават по-млади и играта непрестанно търси своите нови лидери.

Добрата новина е, че в последно време блеснаха много нови таланти, които отправят сериозна заявка да върнат разнообразието във футбола.

Такива са французите Килиан Мбапе и Осман Дембеле, такъв е и Марко Асенсио, но какво се случва в най-скъпото и оспорваното от големите първенства в света?

От години отборите от Висшата лига просто не са на нивото на европейските си конкуренти по една или друга причина. Безспорен е обаче фактът, че английските грандове трудно задържат големите звезди в първенството, като вместо това те избират да играят в испанските Реал и Барса.

Сега обаче в Премиършип се задава ново поколение, а част от тези тийнейджъри вече блестят в елита на Острова.

Те са още много млади, но на плещите им тежи задачата да върнат славата и блясъка на Висшата лига, която претендира да е най-силното първенство в света.

След като тимовете от английския елит вече обяви официално съставите си за новата кампания, ви представяме идеалния отбор на играчите родени след 1 януари, 1996-а.

Вижте в нашата галерия 11 под 21 години, които ще върнат славата на Висшата лига.

Новините

Най-четените