4 проблема на Челси, които могат да бъдат решени на трансферния пазар

Челси се намира в преходен сезон, в който резултатите са на приливи и отливи, но отборът засега удържа четвъртото място в Премиър лийг.

Първата кампания на Франк Лампард като мениджър на тима носи доста надежди на феновете, а шестте точки аванс пред петия Манчестър Юнайтед показват, че "сините" са способни да се задържат в топ 4 и да се класират за Шампионската лига през следващия сезон.

Проблемите на "Стамфорд Бридж" обаче са доста и не са лесни за решаване. Непостоянството в подмладения и все още оформящ се състав е нещо очаквано, но реално Челси е четвърти най-вече заради слабата конкуренция от страна на Тотнъм, Манчестър Юнайтед и Арсенал.

Формата на "сините" е противоречива и в последните 10 шампионатни мача бяха записани 4 победи, 4 загуби и 2 равенства, а последните резултати бяха доста разочароващи - 0:1 от Нюкасъл и 2:2 с Арсенал (изпусната победа при числено предимство на терена).

Забраната за трансфери през лятото означаваше, че клубът не може да допълни състава с нови покупки, но сега ситуацията е различна и на Челси е разрешено да привлича футболисти. До края на януарския трансферен прозорец обаче остава само седмица и феновете все още чакат "сините" да направят своите ходове на пазара.

В галерията можете да видите кои са четирите проблема на Челси, които могат да бъдат решени с трансфери до края на месеца.

Новините

Най-четените