Петте най-големи проблема на Манчестър Юнайтед - и защо не могат да бъдат решени

Да си го кажем направо - Манчестър Юнайтед е в отчайващо състояние.

Шест години след оттеглянето на сър Алекс Фъргюсън неволите нямат край и феновете са все по-изнервени, а някои вече и отчаяни от трайния спад в цялостното ниво на Юнайтед спрямо топ клубовете в Европа.

Загубата в градското дерби срещу Манчестър Сити беше седмо поражение в последните девет мача, а разликата в класите между действащия шампион на Англия и "червените дяволи" бе твърде очевидна.

08:48"Солскяер категорично не става за Манчестър Юнайтед"

Краткото съживяване покрай пристигането на Оле Гунар Солскяер даде големи надежди, но новият треньор няма как по магически начин да заличи наслагваните с години проблеми.

Напоследък формата на отбора се срина до историческо дъно и в момента Юнайтед не е вкарвал гол от игра от близо 9 часа на терена, сезонът ще завърши минорно без трофей, а положителният ефект от присъствието на Солскяер тотално се изпари.

Въпроси за бъдещето висят на всички нива в клуба и касаят играчите, треньора, шефовете и собствениците, като промените са наложителни, но ще бъдат и доста болезнени.

Вижте в галерията кои са петте най-сериозни проблема на Манчестър Юнайтед в момента и защо поне засега те не могат да бъдат решени.

Новините

Най-четените