Чао, Алексис! Чао, Коутиньо! 5 извода след Ливърпул - Арсенал 4:0

Това е новият Ливърпул. Нов и вдъхновен Ливърпул.

Разгромът с 4:0 над Арсенал в неделя бе четвъртата поредна победа за тима на Юрген Клоп във всички състезания и почти заличи неприятния вкус в устата от равенството 3:3 срещу Уотфорд на старта във Висшата лига.

„Червените” изглеждаха фантастично на своя „Анфийлд” и тотално надиграха лондонския си съперник, а четворката беше най-малкото, с което Арсенал можеше да си тръгне обратно за столицата.

Тежкото поражение навя неприятни спомени от предишни години като 2:8 от Юнайтед, 3:6 от Сити, 0:6 от Челси и едно 1:5 от Ливърпул. И, логично, феновете на „артилеристите” са далеч от доволни от любимците си.

Гари Невил избухна, че би продал абсолютно всички от настоящия състав на Арсенал, тъй като футболистите се чувстват прекалено комфортно за мястото си в отбора и не вижда истинска конкуренция на нито един пост.

Донякъде е прав, а Алексис Санчес е един от тези, около които се спекулира за трансфер до края на лятото. В Ливърпул също има такъв – Филипе Коутиньо, който все още не е изиграл нито един мач за „червените” от началото на сезона.

Изглежда, че и двамата ще напуснат в оставащите три-четири дни от пазара, а докато Юрген Клоп може да бъде спокоен за тима си в отсъствието на Коутиньо, Арсен Венгер има доста над какво да работи по състава си, дори Алексис да реши да остане.

В галерията ви представяме 5 извода след смазващото 4:0 на „Анфийлд”.

Новините

Най-четените