Без Буфон и Игуаин, но с Роналдо и Бонучи: Как ще изглежда Ювентус

Ювентус извърши истинска революция в италианския футбол това лято.

„Старата госпожа“, първо, направи немислимото – отмъкна Кристиано Роналдо от Реал Мадрид в сделка на стойност 117 милиона евро. Сума, по-голяма от тази, за която португалецът пристигна на „Сантяго Бернабеу“ от Манчестър Юнайтед преди двет години.

Преди това, отборът бе напуснат от легендата Джанлуиджи Буфон, който реши да търси ново предизвикателство и ще се опита да го намери на „Парк де Пренс“ с екипа на Пари Сен Жермен.

В Торино пристигна нов вратар, бе финализиран трансфера на Дъглас Коща, бяха дадени пари за нов десен бек, а идването на Емре Джан като свободен агент продължи традицията на „бианконерите“ в правенето на супер сделки с минимални средства.

12:45Рома с нова трансферна цел - звезда на Милан

Преди часове бе завършен и тройният трансфер, според който Леонардо Бонучи се завърна в Юве, а към Милан поеха Матия Калдара и Гонсало Игуаин.

Калдара и Бонучи бяха разменени, а Игуаин ще играе под наем на „Сан Сиро“ и ще прибира по почти 10 милиона евро заплата на сезон.

Промените в Юве са много и всичко е в името на една цел забравената слава на Шампионската лига. Дали ще успее, ще видим.

А как ще изглежда формацията на Масимилиано Алегри за новия сезон – вижте в галерията.

Новините

Най-четените