Мацките на Бонд

Ако има мъж, живял някога на света, който да може да се похвали, че през леглото му са минали повече жени, отколкото през това на Дон Жуан, то той се казва Джеймс Бонд.

Изобщо - какво е Бонд без мацка?

Това би било като да го лишиш от пистолета и автомобила (както наскоро направиха нагли крадци).

Ако оставим настрана книгите на Ян Флеминг, където героят е описан като абсолютен алкохолик и женкар, и се загледаме във филмите, където героят е доста по-оргазнизиран и физически подготвен, ще установим, че за 24 филма (премиерата на последния от които - "Спектър" се очаква идната година), средно Бонд е преспивал с по 3 мацки във всяка продукция.

В по-старите филми (първият от които е от 1961 година), те са повече, докато с възрастта моногамията зачестява при агент 007 и в последните кино класики, той е далеч по-въздържан: в "Спектър на утехата" и "Скайфол" той е имал само по две връзки.

Мацките в предстоящата история за Бонд също се очаква да са само две: по-зрялата Моника Белучи и станалата известна с "Животът на Адел" Леа Сейду.

Вижте в галерията някои от 75-те атрактивни дами, които са участвали през годините във филмите на Бонд и, макар и само на кино, са топлили постелята му.

#1 Tiesto 11.12.2014 в 21:18:38

Пропуснали сте Ева Грийн, която прави страхотна роля в Казино Роял !

Новините

Най-четените