Филмите на 2018-а, които се оказаха пълно разочарование

2018-а даде на киноманите редица наистина добри предложения, сред които "Островът на кучетата", "Играч първи, приготви се!" и "Смъртта на Сталин". Есенно-зимният сезон традиционно също е силен откъм качествени филми, а и борбата за "Оскар 2019" наближава.

За съжаление до момента видяхме и някои наистина много слаби продукции, които само ни изгубиха времето по кината или на малкия екран.

За някои от тях беше донякъде очаквано да са провал. Едва ли са много тези, които са смятали, че последната част на "50 нюанса..." ще се окаже филмов шедьовър или че "Лично правосъдие" с Брус Уилис ще е с дълбоки послания и неповторима идея.

Други поне от трейлърите си изглеждаха интригуващо. Такъв беше например "Червената лястовица" и то не само заради Дженифър Лорънс. Феновете на мюзикъла "Мама Миа" също чакаха развълнувани продължението, но и те не останаха особено впечатлени от "Отново заедно".

В някои случаи дори и внимателно подбраният каст и сравнително оригиналният сюжет не успяха да спасят тези проекти от провал.

В галерията ще видите 10 филма на 2018-а, които се оказаха пълно разочарование.

Новините

Най-четените