Боуи беше високомерен, Мадона е за разстрел

Известна е историята как в пика на своята популярност през 70-те, Елтън Джон се обадил на рецепцията от хотелската си стая и изискал да бъде спрян виещият отвън вятър.

Великият музикант обаче вече е на 68 и би трябвало да е поомекнал, нали така?

Ами не точно. Наскоро той се подигра с актуалното турне на Джанет Джаксън, обвини я, че пее на плейбек и обясни, че предпочита да гледа шоу на травестити - а това е просто поредното твърде искрено изявление на легендата, който има навика да дава недотам ласкави оценки на свои колеги.

Преди време Елтън Джон беше наречен „дърта кучка" от Кийт Ричардс от Rolling Stones и естествено, не му остана длъжен, като от своя страна го оприличи на „маймуна с артрит".

Да видим какви мили думи е имал да каже носителят на благородната титла „сър" за други прочути музиканти, за звукозаписните компании, за музикалните видеоклипове и... за една стюардка, „помислила се за Хитлер".

#1 IRCPoliceman 05.03.2016 в 12:13:41

Тоз пък дърт гей, който не е издавал песен от 120 години какъв фактор е вече в музиката? Музиката като всичко останало на света се променя, а някои още живеят в 1975-та! Да си пуска там "Бени и самолетите", да си налее следобеден чай и с другия гей да си гледат кефа!

Новините

Най-четените