Стефан Данаилов и Калфин с отделни кампании

Кампанията на Стефан Данаилов като кандидат за вицепрезидент от БСП върви отделно от тази на кандидата за президент Ивайло Калфин. Това заяви днес самият актьор и депутат от социалистите след внасянето на документите на двойката за регистрация в ЦИК.

Ходът е заради голямата популярност на Данаилов, на когото в БСП разчитат да качи гласовете, тъй като Ивайло Калфин не е харесван от твърдото ядро на партията.

Все някой във всяко едно семейство ме харесва и ще отиде да гласува за мен и респективно за Ивайло Калфин, каза още Данаилов, цитиран от "Фокус". Той посочи, че хората го познават, тъй като има над 100 игрални филма, множество сериали и театрални постановки. Данаилов се надява това да допринесе за положителен резултат на изборите.

"Кампанията трябва да започне с летящ старт", заяви Данаилов. "За кампанията няма много време. Разчитам на това, че повече хора ме познават".

На 5 октомври ще започнат обиколките на Ламбо в страната, тъй като преди това има театрални ангажименти. Втората част от обиколките ще бъде при евентуален балотаж.

Той сподели, че обича кампаниите и му е интересно да говори с хората.

Стефан Данаилов се надява резултатът от предизборната кампания да бъде добър. Преди пет години той участва в издигането на кандидатурата на Георги Първанов за президент.

„Ние не се борим за балотаж, ние се борим за победа", заяви кандидат-президентът на БСП.

„Има много хора вдясно, които ме харесват", заяви Данаилов. Той получил много есемеси, след като е станала ясна кандидатурата му, които не са от хора от твърдия електорат на БСП, но го харесват и имат доверие в него.

Кампанията ще бъде насочена към всички граждани, независимо от кой етнос са, каза още Данаилов. А кандидат-президентът на партията Ивайло Калфин актьорът определи като „чудесно момче".

Новините

Най-четените