Илияна Йотова иска постепенна отмяна на санкциите към Русия

Постепенно да се пристъпи към отмяна на санкциите срещу Русия призова вицепрезидентът Илияна Йотова.
„България изобщо не е сама в тази позиция. Има много гласове по тази тема дори и в Германия. Има приета декларация на френския парламент за отмяна на санкциите, защото те вредят на обикновените хора в европейските страни", каза Йотова пред Нова телевизия.

„С президента Румен Радев работим добре, работим в екип, съветваме се за неща, които трябва да излязат като общи позиции. Виждаме се тогава, когато е необходимо", каза още тя.

„Моя лична амбиция е да покажем един нов стил в отношенията между президента и вицепрезидента - интелигентни, разумни хора, които работят в екип и утвърждават авторитета на институцията", отбеляза Илияна Йотова.

От встъпването си в длъжност президентът Румен Радев многократно призовава в интервюта за български и чуждестранни медии за отпадането на санкциите към Русия. Според Радев те не са от полза нито за Европа, нито за Русия.

#1 docross 25.02.2017 в 13:30:06

Въобще, защо комунистическата сволоч трябва винаги да казва нещо, което ни интересува?! Трябва пълно заглушаване на мислите им!!!

#2 AlahAkbar 25.02.2017 в 14:01:09

Безродна свиня... От как ги монтираха с тъпия льотчик не са спрели да дуднат за проблемите на рашистан. Държавна измяна!

#3 Бай Пешо Танкиста 25.02.2017 в 14:15:29

Искам тая дебелана с пазарските чанти под очите свински, да каже кога ще спре да работи в интерес на руските престъпници и кога ще започне да работи в интерес на България?! Искам гУмен Радев да каже, как ще защитава интереса на Родината си и народа си, когато е толкова зает да помага на Русия вместо на България. Ако ще работи за руските интереси, да спре да взема българска заплата, да си я получава в рубли! Мразим ви вече, въпреки че сте само от месец и малко на постовете си.

#4 Bai Hoi 25.02.2017 в 18:07:21

Нямам някакво негативно отношение все още към Румен Радев, най-малкото защото още е твърде рано да бъде оценяван. И наистина имам надежди, че ще се окаже в крайна сметка свестен президент. Но това непрестанно говорене за Русия и как трябва да им махаме санкциите просто е прекалено. Само от месец е президент и повече е говорил за Русия, отколкото за България. Започва да става дразнещо и дава сериозни основания на критиците му да считат, че наистина е монтиран от Русия президент и работи за техните интереси или че поне е поел такъв ангажимент. И версията, че това го прави, защото е в интерес на България също не е вярно - наскоро излязоха данни за последните години какъв ни е износът...и към Русия е по-малък отколкото към Македония. Така че дотук за "необятните руски пазари"....

#5 TheRock 25.02.2017 в 18:17:32

Просто са руски марионетки! Грачат като навити кукли! Едно и също! За България нито дума!

Новините

Най-четените