Сериалите с мистерии, които ще ви държат будни цяла нощ

Какво по-хубаво от една добре направена мистериозна история вечер след работа, докато хапвате пред телевизора или пред компютъра. Сериалите вече се налагат като водещ начин за забавление вкъщи, а с възхода на платформите за развлекателно съдържание, силата на телевизионните продукции се увеличи дори повече.

Затова сега идеята за някое готино шоу след работа е повече от блазнеща за милиони хора по цялата планета. Да си направиш нещо за хапване, да си седнеш удобно, да прегърнеш любимото създание (ако има такова, не е задължително) и да пуснеш нещо интересно.

А както вече казахме по-горе - какво по-добро от една добра мистерийка. Те са занимателни, увличат те и те карат да изключиш ума си и да се потопиш в историята. Негативните страни са, че те държи в напрежение и те кара да искаш да гледаш още един епизод и още един епизод, и още един епизод...

Ако, разбира се, цялостната продукция е добра или поне ставаща.

Затова в галерията сме подбрали 15 добри мистериозни сериала. Сред тях няма типични представители на криминалния жанр, а по-скоро са подчинени на една обща мистериозна сюжетна линия или просто мистериозното е техният основен обект.

 

P.S. Ако сме пропуснали някой сериал, за който смятате, че определено би паснал на тази галерия, споделете го с нас в коментарите.

Новините

Най-четените