Страхотните сериали, които вероятно сте пропуснали Vol. 2

Грипната ваканция за София официално може и да е свършила, но не се знае дали човек няма да го блъсне някой вирус в последния момент и да се наложи да пази леглото.

В такива моменти сериалите са едни от най-верните спътници, които човек може да има до себе си, наравно с пилешката супа, пресните плодове и купищата витамини за пиене.

Затова и въпросът "Какво да гледам сега?!" придобива допълнителна тежест в една подобна ситуация.

Тук се притичаме на помощ. В галерията можете да намерите някои страхотни и все пак откровено подценявани сериали, на които можете да отделите подобаващо внимание.

За някои от тях вече сме ви споменавали, но сме на мнение, че още един път няма да е излишен. Изборът е богат - от динамичен екшън, през комедия, та до актуални по-драматични продукции.

#1 Дракон с кисело зеле 06.02.2020 в 00:29:56

Един от добрите фантастични сериали на миналата година, See с Джейсън Момоа разказва за един свят, в който хората масово са загубили зрението си. --- И, понеже не виждат, ходят татуирани, носят украшения, правят си сложни прически, слагат си бойна украса, дуелират се, яздят коне... Сериалът изглежда скъпо, а и Джейсън Момоа е готин на общо основание, обаче поне първият епизод беше безумно тъп, откъдето и да го погледне зрител над едноцифрен коефициент на интелигентност.

#2 SamVaims 08.02.2020 в 23:53:10

"Banshee" се оказа много здрав сериал. Як реалистичен екшън с доста секс, кръв и насилие, подплатен с добра история, която се развива постепенно в сериите.

Новините

Най-четените