Незабравими футболни снимки: Пеле е на вратата, лорд Бендтнер слуша диско

Един лорд знае как да живее. Ако не сте убедени, погледнете Никлас Бендтнер. Преди почти три години датчанинът си купи земя в Шотландия и официално се окичи с титлата Лорд на Гленкоу.

Преди това феновете на Арсенал му бяха лепнали прякора на благородник и това взе, че му се хареса. Реши да го "узакони".

Бендтнер продължава да играе за норвежкия Розенборг, но с присъщата за него аристократичност - го прави повече за забавление, отколкото от необходимост.

"Имам достатъчно пари", обича да се хвали Никлас и нямаме причина да не му вярваме след повече от 10 години във Висшата лига, Серия "А" и Бундеслигата.

Но за Лорда сме писали много и в момента не е обектът на основния ни интерес. Просто си спомнихме за него благодарение на една страхотна снимка в стил "80-те години на миналия век" заедно с Ману Ебуе и Андрей Аршавин от общия им престой в Арсенал.

А когато имаме под ръка готина футболна снимка, защо тя да не е само парченце от пъзела?

Представяме ви поредната пъстра разходка през годините, която ще ни припомни страхотни моменти.

Подготвили сме ви кадър на Фидел Кастро по екип, сватбата на един от великото трио на Милан и Холандия, Краля на вратата, закърмения на терена, "коз, коз и две пики" с президента на Италия и още, и още...

Вижте в галерията.

Новините

Най-четените