11 неща, които може би не знаете за Ронда Раузи

Ронда Раузи в момента е навсякъде. Според някои анализатори, тя е най-известният спортист.

Кралицата на армбарите завоюва нова победа миналата събота, побеждавайки Бет Корея в рамките на само 34 секунди.

Това бе 12-ата поредна победа за Ронда в UFC и така тя остава непобедена в октагона.

Раузи дори се заяде с Флойд Мейуедър, след като спечели наградата на ESPY за най-добър боец през годината, след което каза „Чудя се как се чувства Флойд, след като поне веднъж бе победен от жена”.

Животът на Ронда обаче не е бил лесен.

Въпреки трудностите обаче, Раузи успява да се превърне непобедима сила в октагона, след което покори кориците на мъжки списания, влезе в киното, дори се появи в кеча до Скалата.

Вижте повече за Ронда Раузи в галерията.

#4 Дракон с кисело зеле 09.08.2015 в 17:29:07

Може и да е най-известният спортист в Щатите, кой я знае? Само дето заслугата за това е на медиите, които непрекъснато ни я бутат в лицето, и на факта, че участва в няколко тъпи филма. Обаче хайде да спрат да ми я хвалят за това, че е пребила за намсиколко секунди някаква бивша счетоводителка, че става смешно вече. Бихте ли възхвалявали Майк Тайсън, ако набие някое гимназиално боксьорче? Бихте ли възхвалявали, примерно, Реал Мадрид, ако бият училищен футболен отбор? И така нататък. Примерно, де. Женските ММА-състезания са жалка пародия. Основната причина Ронда да гази наред в момента е, че състезателките масово са някакви бивши манекенки или идват от други спортове, без да имат почти никакъв опит в професионалния бой.

Новините

Най-четените