10-те най-големи измамници в историята на NBA

NBA е мястото, където са се родили някои от най-големите герои в историята на баскетбола. Лигата притежава божествена аура, която много лесно се прехвърля върху нейните представители.

Често обаче забравяме, че и звездите на паркета също са хора, а като такива, те имат своите грехове както на игрището, така и извън него.

И ако кажете, че няма защо да ни интересуват грешките на баскетболистите в личния им живот, то тогава имате своето право. Затова обаче ще се фокусираме върху пороците им между двата коша, които никак не са малко.

Измамата в спорта, без да конкретизираме определен, съществува от край време и ще продължи да я има въпреки хилядите телевизионни камери и предпазни мерки. NBA, разбира се, не прави изключение.

А легендите също имат своята тъмна страна. Дори и най-обичаните играчи понякога, или по-често, са си позволявали да нарушават правилата. Други направо не правят разлика между лек физически контакт и нанасяне на средна телесна повреда.

10-ата от списъка в галерията са нагледен пример как може да си едновременно олицетворение на „американската мечта“ и измамник. А дали тъмната им страна не е допринесла за това да станат икони?

Новините

Най-четените