Търсят се нови любовни упражнения

Webcafe.bg и издателството на сборника „Любовни упражнения" - „Мавзолея", търсят нови любовни упражнения.

Ако сте писали в личния си дневник, ако смятате, че писаното си струва да бъде прочетено, изпратете го.

Предпочитанията са към къси разкази, а ако имат неочакван финал, още по-добре. Разбира се, поезията - ако е добра, също има голям шанс.

Първите десет в класацията ще бъдат наградени с книги, а най-добрият текст ще влезе в новата селекция за "Любовни упражнения 2". Всички участници в конкурса ще получат и карта за отстъпки "Картбланш".

Журито, което ще определи победителите, включва двама редактори от Webcafe.bg, съставителят на "Любовни упражнения" - Ваня Щерева, писателят Калин Терзийски и редакторът на сборника - Пепа Георгиева.

Ако имате и видео любовни упражнения, давайте ги насам. Да се позабавляваме!

Краен срок за изпращане на текстовете - 28 февруари. Резултати - 7 март.

Адрес за изпращане на текстовете: webcafebg@gmail.com

#4 strawsPulledAtRandom 16.02.2011 в 10:08:18

Людмила, прекалено широкият мироглед може да изиграе лоша шега на човек. Хубаво е да си отворен към новото и различното, но в един момент трябва да дефинираш и свой собствен вкус, а не просто безкритично да приветстваш всичко. В този смисъл, колегата долу е изразил съвсем конкретни антипредпочитания, макар и базирани на "етикет" и това не може да се приема като липса на вкус - нормално е човек да знае какво може да се очаква от определен творец, ако преди това се е запознал с достатъчно други негови творби. Аз лично не бих прослушал всички албуми на Графа само за да открия евентуално 2-3 хубави парчета сред безброй бозави - стига ми това, с което ме заливат по радиото и ТВ.

#8 strawsPulledAtRandom 16.02.2011 в 14:39:49

Не ме разбирайте погрешно, за книжката не мога да кажа нищо. Дори уважавам Ваня Щерева, има големи цици. А относно Графа - хубаво, харесвай си го, това е твоят вкус и нямам нищо против. Изкуството е нещо субективно, липсата му също.

Новините

Най-четените