Този сайт използва „бисквитки“ (cookies). Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“. Повече информация тук.

Разбрах

Шоколадов трюфел с бял, млечен или тъмен шоколад

Сърцевината на трюфелите е ганашът, а той е смес от различните видове шоколад, животинска сметана и масло.

Снимка: Дарин Стойков - Даро
Сърцевината на трюфелите е ганашът, а той е смес от различните видове шоколад, животинска сметана и масло.

Добре е да си вземете малки хартиени капсули за бонбони и после да подредите вътре. Приберете в хладилника и ги дръжте там.

Снимка: Дарин Стойков - Даро
Добре е да си вземете малки хартиени капсули за бонбони и после да подредите вътре. Приберете в хладилника и ги дръжте там.

Шоколадов трюфел с бял, млечен или тъмен шоколад Снимка: Дарин Стойков - Даро