![Сърцевината на трюфелите е ганашът, а той е смес от различните видове шоколад, животинска сметана и масло.](https://static.webcafe.bg/uploads/images/12/7312/107312/1024x.jpg?_=1584091063)
![Добре е да си вземете малки хартиени капсули за бонбони и после да подредите вътре. Приберете в хладилника и ги дръжте там.](https://static.webcafe.bg/uploads/images/13/7313/107313/1024x.jpg?_=1584091063)
![Шоколадов трюфел с бял, млечен или тъмен шоколад](https://static.webcafe.bg/uploads/images/14/7314/107314/1024x.jpg?_=1584091063)
© WebCafé BG Ltd. Всички права запазени. За контакти: info@webcafe.bg | 0887548300
Условия за ползване | Лични данни | За реклама | Екип и контакти
Всички публикувани текстове и изображения са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение е забранено.