Този сайт използва „бисквитки“ (cookies). Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“. Повече информация тук.

Разбрах

„Всички около мен откачаха”: Готвачът, който промени американската кухня

Историята на Томас Келър и неговата „Френска пералня“ - един от най-добрите американски ресторанти. Снимка: Getty Images
Историята на Томас Келър и неговата „Френска пералня“ - един от най-добрите американски ресторанти.

Това са част от ястията, които могат да бъдат опитани в другия му популярен ресторант - Per Se в Ню Йорк. Снимка: Getty Images
Това са част от ястията, които могат да бъдат опитани в другия му популярен ресторант - Per Se в Ню Йорк.

Място, което има първоначален голям успех, а след това е сполетяно от остра критика, която води до извинение от Келър... Снимка: Getty Images
Място, което има първоначален голям успех, а след това е сполетяно от остра критика, която води до извинение от Келър...

...но и до промяна в подхода му - той слага камери, с които постоянно да комуникира със служителите си в ресторанта. Не само с цел контрол, но и в търсене на нови кулинарни иновации. Снимка: Getty Images
...но и до промяна в подхода му - той слага камери, с които постоянно да комуникира със служителите си в ресторанта. Не само с цел контрол, но и в търсене на нови кулинарни иновации.