Този сайт използва „бисквитки“ (cookies). Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“. Повече информация тук.

Разбрах

Статии свързани с кефир

Суперхраните на 2016: Добрите, лошите и надценените

Хлорофил

Хлорофилът свързва канцерогенните елементи в тялото, като не им позволява да циркулират и да достигат до уязвимите тъкани - като ставите или сърцето. Той има прочистващо действие за черния дроб, като повлиява на преработката на химикалите и тежките метали. 

Благодарение на мекия вкус и тъмно-зеленото си оцветяване, този растителен екстракт става все по-популярна хранителна добавка за всевъзможна употреба - от разбъркване с кисело мляко, до разтваряне във вода или фрешове.




   

Най-четените