В очакване на експертизата за смъртта на Тодор

Очаква се днес да станат ясни резултатите от съдебно-медицинската експертиза за убийството на 18-годишния Тодор Йорданов от Враца.

Изследването би трябвало да даде отговор на въпроса каква е причината за смъртта на ученика, който почина след побой на улицата на 12 януари.

Биячите на Тодор бяха обвинени в предумишлено убийство по хулигански подбуди. До момента обаче прокуратурата не е представила доказателства, че побоят е довел до смъртта на Тодор.

Поради липсата на категорични доказателства двамата братя Иван и Десислав Дамянови бяха пуснати на свобода с лека мярка за неотклонение - парична гаранция по 2000 лева.

Забавянето на резултатите от аутопсията доведе до разпространение на спекулации, че Тодор е починал вследствие на сърдечен проблем - нещо, което майката на жертвата отрича.

Резултатите трябваше да станат ясни още миналата седмица, но екипът, който работи по експертизата, е поискал отсрочка.

#1 bludniq_sin 05.02.2016 в 10:02:16

Уеба ако резултатите потвърдят, че смъртта на момчето не е предизвикана в следствие на нанесена телесна повреда и особено ако потвърдят, че такава няма и ако има то тя не е нанесена от братята, а е в следствие на ударите докато колабира то тогава аз лично ще пиша на двамата братя и ще ги свържа с подходящ адвокат, който да ги представлява в съда, когато предявят искове за нематериални вреди поради клеветите, които пишете тук: убийство, биячи, побой и др. са очевидно непроверена и непотвърдена до момента информация, която уронва доброто име и престижа на двамата в обществото, води до спадане на личната им самооценка и тн и тн като спокойно всеки от тях би могъл да претендира по 50 хил лева за написаното в тази и други статии твърдения и квалификации от вас.

#2 Оби Уан 05.02.2016 в 10:29:33

"...би трябвало да даде отговор на въпроса КАКВА Е ПРИЧИНАТА за смъртта на ученика, който почина СЛЕД ПОБОЙ на улицата..." .................... Усещате ли се изобщо какви глупости пишете?!!???!

Новините

Най-четените