Варна посреща Innowave Business and Startup

На 20 и 21 октомври във Варна се събират едни от най-големите световни брандове за международна конференция Innowave Business and Startup.

Събитието е ключово в програмата на проекта Варна Европейска младежка столица 2017 и ще доведе у нас топ мениджъри на водещи световни корпорации.

Над 35 от най-известните маркетолози на нашето време ще бъдат гост-лектори на събитието и ще споделят опита си с посетителите на форума, превръщайки го в една от най-мащабните конференции за дигитален маркетинг, предприемачество и съвременни технологии.

Форумът събира за първи път в България световни брандове като Facebook, Google, Amazon, SalesForce, Alibaba, Yandex и фондове за рисков капитал от три континента, чиято основната цел ще е да помогнат на посетителите и на участниците да направят дигитална трансформация на бизнеса си и да продават глобално.

На конференцията се очаква да присъстват над 750 собственици, управители и мениджъри на фирми, представители на бизнеса и startup-и от 23 държави. На четирите експо зони ще има разположени над 25 щанда на български и световни технологични компании.

Гост-лекторите на Innowave 2017 Businеss & Startup Conference са 35 световно признати маркетолози, мениджъри продажби и мениджъри във водещи европейски и международни компании за електронна търговия, бизнес ангели и представители на инвестиционни фондове от три континента.

Innowave 2017 Business and Startup Conference ще постави Варна на световната карта за високотехнологични събития и дава заявка за позиционирането й като център на младежко предприемачество и дигитален хъб в Европа, категорични са организаторите.

#1 TheRock 20.10.2017 в 09:01:30

Какъв е този “РУСГЕОКОМ-БГ ЕАД”, бе, Борисов, с инвестиционно предложение за разработване и усвояване на находище в Спасово, блок Добрич, вкючващо четири участъка Рогозина, Чернооково, Калина и Рогазина изток ?! Последният доклад за ОВОС, разработен от „инвеститора” РУСГЕОКОМ, вече бил одобрен от РИОСВ Варна! За осъществяването на дейностите си „Русгеоком БГ” АД вече била закупила от Общината необходимите й 37, 291 дка на цена 114, 086 лв. Нали, уж, имаше мораториум за проучвания на газови находища ? Каква е тази фирма, на която, въпреки мораториума, сте дали разрешение за проучване ? Та, КОЯ Е е тази “РУСГЕОКОМ”: “Руска компания влага $1.83 млн. за добив на нефт край Варна Правителството реши в четвъртък да удължи с две години срока на разрешението за търсене и проучване на нефт и газ в блок “Добрич”, разположен на територията на Североизточна България – области Варна и Добрич. Проучването ще извършва регистрираното в България юридическо лице “Русгеоком БГ”. Досега титуляр беше ОАО “Башкиргеология”, Уфа, РУСИЯ, която го спечели след конкурс през декември 2003 г. С вчерашното решение обаче правата върху разрешението се прехвърлят на “Русгеоком БГ”. Тя е собственост на “РУСКА ГЕОЛОЖКА КОМПАНИЯ.” Данни за компанията от търговския ни регистър: Сергей Мизин -Директор Сергей Вячеславович Казанцев-представител Илиян Петров- представител Любомир Геров -Директор АЛО, БОРИСОВ! ЗНАЧИ ЗА РУСКИ КОМПАНИИ ПРОУЧВАНИЯТА И ДОБИВА СЕ РАЗРЕШАВАТ, А ЗА БЪЛГАРСКИТЕ И ОСТАНАЛИТЕ – МОРАТОРИУМ! ПАК СЕ ПОВТАРЯ ИСТОРИЯТА С ГОЛЯМОТО НАХОДИЩЕ НА ГАЗ КРАЙ ДЕВИНЦИ, КОЕТО БОРИСОВ ПРОДАДЕ НА ГАЗПРОМ И ТЕ ГО “КОНСЕРВИРАХА”(ЗАТВОРИХА) ЗА РАЗРАБОТКА И ДОБИВ.

Новините

Най-четените