Love is in the air

Ако все още има почитателки на Григор Димитров, които се съмняват във връзката му с Мария Шарапова, ще останат разочаровани.

Двете звезди на световния тенис бяха уловени от обективите на романтична разходка по улиците на Мадрид - градът, в който Гришо постигна най-великата си победа в кариерата, надигравайки световния номер едно Новак Джокович.

Гришо и Маша са влюбени и щастливи и това ясно личи от снимките.

Дали пък русокосата красавица не е истинското вдъхновение на гордостта на България през последните дни не само в живота, но и на самия корт?

Дано му вдъхне кураж и срещу Вавринка, а в по-дългосрочен план Григор да повтори нейните върхове в ранглистата.

Слухът за връзката на Григор Димитров и Мария Шарапова се завъртя през декември миналата година, когато двамата се появиха заедно в Милано.

Тогава италианските медии публикуваха снимки и видео и написаха, че двамата изглеждали много близки, като не пропуснаха да отбележат, че Григор бе спряган и за гадже на американката Серена Уилямс.

Руската звезда беше сгодена със словенския баскетболист Саша Вуячич. Двамата бяха заедно от 2009 г., но в края на август миналото лято Шарапова обяви, че годежът е развален и двамата вече не са заедно.

За Шарапова се твърди, че е имала мимолетна връзка и с футболния плейбой Кристиано Роналдо.

#2 georgiev 09.05.2013 в 11:19:52

ахахахха, Мануелке, доста си заухава. Какво лошо са написали? В Русия Шарапова е известна като Маша, а у нас на Григор често му се казва Гришо. Какъв е проблемът. Много дебилен народ. В какво се вглежда...

#4 Оня Дето Го Трият 09.05.2013 в 12:43:33

Споко де, сега бие и е "Гришо". После ще пада и ще е "българският тенисист Григор Димитров"..... Бате Бойко ни строи магистрали. VS. Бившия премиер Борисов беше викан в прокуратурата... А Маша винаги ще бъде Маша и Машенка.....поне докато е руса и млада

#5 delight 09.05.2013 в 13:07:43

По-добре кака Маша, отколкото вуйна Серена. Не че някой ме пита, де.

#6 _George_ 10.05.2013 в 01:24:06

Пълни глупости. Шарапова ходи с Джокович и това е ясно от години. Просто сърбинът и теглил майните и сега Марийка курвето му върти номерца с тоя нашият шльоко дето си мисли, че е много вървежен. То затуй Джоката не беше в настроение онази вече. Абе вие на коя планета живеете бре? Как си мислите - Марийка си знае цената и тя не е Гришу от Аскуву! Вие нормални ли сте?

#7 vitenu 10.05.2013 в 16:19:35

Изглежда че на тази възраст още си пада по какички.

Новините

Най-четените