Големите митове за добра форма

В началото на пролетта притесненията относно начина, по който изглеждаме, както и мерките, които трябва да се предприемат за контрол на "щетите" от зимната летаргия, стават особено актуални.

С настъпването на по-топлите дни изчезват и оправданията, които волно или не намираме за да не полагаме нужните усилия за връщане на тялото ни в оптимално състояние.

Началото на активния тренировъчен процес - поне за тези от нас, които не са били активни през зимата, предизвиква и нуждата от разясняване на някои митове за популярните методи за тренировка.

Ако се чудите дали сексът пречи на активната и ползотворна тренировка във фитнеса или на открито, не се притеснявайте. Истината е, че сексът е идеален начин да загреете за тренировка.

10-12-минутни интимни ласки, придружени с оргазъм, се равняват на 20-тина минути интензивна разходка, в която са включени и изкачване на стълби.

Също така удобното внушение, успокояващо гузната лакома съвест, че появилият се корем от безкрайните зимни празнични трапези може да бъде стопен безпроблемно с активно, но отложено безсрочно във времето, правене на много коремни преси, е нещо, което трябва да забравите.

За митовете покрай коремните преси, кардио тренировката и разтягането, както и вдигането на тежести и бягането, можете да научите повече в галерията.

#1 ImaIma 01.04.2015 в 15:30:12

Плуването е по - добро от тичането. При двете действия се използват абсолютно всички мускули на тялото. Преди двете занимания просто загрейте хубаво и дерзайте.

Новините

Най-четените